ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΑ: Αμέριστη η συμπαράσταση Ιατρικών Συλλόγων και Ενώσεων του κόσμου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει λάβει επιστολές με τις οποίες εκφράζεται η αμέριστη συμπαράσταση από άλλους Ιατρικούς Συλλόγους για την εθνική τραγωδία που βιώνει ο Ελληνισμός από τις καταστροφικές συνέπειες της πύρινης λαίλαπας στην Αττική.

ΙΣΑ: Αμέριστη η συμπαράσταση Ιατρικών Συλλόγων και Ενώσεων του κόσμου

Οι πυρκαγιές και οι συνέπειές τους αναστάτωσαν όλον τον κόσμο καθότι τέτοιες καταστροφές επηρεάζουν βαθύτατα ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος Κωνσταντινούπολης, ο Ιατρικός Σύλλογος Άγκυρας και η Διεθνής Ένωση Ομαδικής Ψυχοθεραπείας και Ομαδικών Διαδικασιών εξέφρασαν θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν ζωές ή τραυματίστηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά.

Οι σύλλογοι μας δήλωσαν την ειλικρινή συμπαράστασή τους και ανέφεραν μέσω της αλληλογραφίας που λάβαμε ότι είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν την απαραίτητη ανθρωπιστική και ιατρική υποστήριξη.

Ο ΙΣΑ τους ευχαριστεί θερμά για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία για να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους Συλλόγους που δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Σε τόσο δύσκολες στιγμές έχουμε ανάγκη την υποστήριξη των Ιατρικών Συλλόγων του κόσμου, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια, κάνοντας το καθήκον μας απέναντι στους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη μας».

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στις πυρόπληκτες περιοχές