ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίδακτρα ΙΕΚ: -40% στα επιδοτούμενα τμήματα έως 31 Αυγούστου - Μη χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!

Δίδακτρα ΙΕΚ: -40% στα επιδοτούμενα τμήματα έως 31 Αυγούστου - Μη χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!

Δίδακτρα ΙΕΚ: Είναι μύθος ή αλήθεια ότι έχουν γίνει απλησίαστα;

Είναι αλήθεια πως η γνώση στις μέρες μας, είτε σε επίπεδο ΙΕΚ, ή σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, είτε, είτε, είτε… στοιχίζει! Όπως αλήθεια είναι φυσικά -ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης- πως δεν έχουν όλες οι νέες και οι νέοι της χώρας μας την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους όλα όσα φαντάζονται για μια ονειρεμένη φοιτητική ζωή…
Οι ανάγκες, ως γνωστόν, της φοιτητικής ζωής μακριά απ’ το πατρικό είναι πολλές: δίδακτρα, επίπλωση, ενοίκιο, ρεύμα, φαγητό, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.! Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα, αφού λύσεις υπάρχουν. 

Κι όταν μιλάμε για λύσεις εννοούμε για ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς που αφουγκράζονται πραγματικά τις οικονομικές δυσκολίες της μέσης ελληνικής οικογένειας στην καθημερινότητά της και επιδοτούν τη φοίτηση, παρέχοντας προσιτά δίδακτρα ΙΕΚ για ποιοτικές σπουδές σε περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας!

Δημόσιο ΙΕΚ ή Ιδιωτικό; Τι αντέχει η τσέπη μου;

Στα ιδιωτικά ΙΕΚ, τα δίδακτρα ποικίλλουν και κατά μέσο όρο ανέρχονται σε 1.800-2.000 ευρώ ετησίως.

Σπουδές ΙΕΚ με επιδότηση διδάκτρων; Υπάρχει λύση: IEK ΑΛΦΑ! 

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη στηρίζει δυναμικά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, προσφέροντας 40% έκπτωση στα επιδοτούμενα τμήματα, για εγγραφές έως 31 Αυγούστου.

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία  ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική και να κάνουν τα πρώτα βήματα προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ξεκινώντας από το… ΑΛΦΑ!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ποιοτικά προγράμματα σπουδών σε 95 περιζήτητες ειδικότητες διδάσκονται από καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια, υψηλών προδιαγραφών.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση είναι βασισμένη στα πρότυπα και στις προδιαγραφές κορυφαίων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών φορέων, θέτοντας έτσι γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών.

Κάνε σήμερα click ΕΔΩ, εξασφάλισε μία από τις τελευταίες θέσεις με επιδότηση διδάκτρων για τις σπουδές σου και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/

Links

BEST OF NETWORK

PlusQueen