ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Αθηναίων: 28 θέσεις στα Δημοτικά Ιατρεία – Υποβολή αιτήσεων έως 31/8

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των έξι Δημοτικών Ιατρείων της Αθήνας, ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί στην άμεση πρόσληψη 28 γιατρών και επαγγελματιών υγείας σε 11 ειδικότητες.

Δήμος Αθηναίων: 28 θέσεις στα Δημοτικά Ιατρεία – Υποβολή αιτήσεων έως 31/8

Η πρόσκληση αφορά συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις προσλήψεις υπάρχουν στον ιστότοπο του δήμου Αθηναίων (εδώ), όπως και το έντυπο της αίτησης (εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει τα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας. Το 2017, όπως είχε επισήμως ανακοινωθεί από τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, οι επισκέψεις στα Δημοτικά Ιατρεία του δήμου Αθηναίων ξεπέρασαν τις 100.000 και ήταν διπλάσιες σε σύγκριση με το 2016, γεγονός που αποδεικνύει τη συνεχώς μεγαλύτερη σημασία του θεσμού για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Παράλληλα, δύο Δημοτικά Ιατρεία, της Κυψέλης (πεζόδρομος Χανίων) και των Πατησίων (Σαρανταπόρου 4), ήδη λειτουργούν ως πολυδύναμα ιατρεία, ενώ επίκειται η αναβάθμιση σε πολυδύναμα και των Δημοτικών Ιατρείων της οδού Σόλωνος, του Νέου Κόσμου και των Πετραλώνων, όπως δηλώνει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας, κ. Μαρία Στρατηγάκη.