ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν μαγνητικές τομογραφίες στο Νοσοκομείο Καβάλας

Τη δυνατότητα να κάνουν μαγνητικές τομογραφίες όλοι οι πολίτες και όχι μόνο οι ασθενείς, θα παρέχει το νοσοκομείο Καβάλας από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον διοικητή Τάσο Καρασαββόγλου.

Δωρεάν μαγνητικές τομογραφίες στο Νοσοκομείο Καβάλας

Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αλλάζει η μέχρι σήμερα χρήση του μαγνητικού τομογράφου και πλέον, ο κάθε πολίτης που θέλει να κάνει μια μαγνητική τομογραφία, δωρεάν, θα κλείνει ραντεβού στο τηλέφωνο 2513-501700, όπως κάνει για οποιαδήποτε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Ο Τ. Καρασαββόγλου διαβεβαίωσε ότι «το Ογκολογικό τμήμα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλοι αυτοί που έλεγαν, θεωρούσαν κι εκτιμούσαν ότι άμα φύγει ένας συγκεκριμένος γιατρός θα καταρρεύσει και θα κλείσει το Ογκολογικό τμήμα έχουν διαψευστεί παταγωδώς. Πηγαίνω κάθε μέρα και συζητώ με την προϊσταμένη, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ασθενείς και η εικόνα που έχω είναι ότι το Τμήμα λειτουργεί το ίδιο αποτελεσματικά όπως και πριν, προσφέρει απολύτως όσα προσέφερε και πριν, και δεν υπάρχει ούτε ένας ασθενής που απευθύνεται στο Τμήμα και δεν εξυπηρετείται. Επομένως, όλοι όσοι κινδυνολογούσαν, θα πρέπει να ανακαλέσουν, διότι τίποτα από όσα έλεγαν δεν συνέβη».

Παράλληλα, ο διοικητής του νοσοκομείου γνωστοποίησε, ότι η προκήρυξη για την πρόσληψη παθολόγου - ογκολόγου έχει ήδη δημοσιευτεί και ότι από τις 3 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο της υποψηφιότητάς τους.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες επιλογής, προκειμένου να γίνει η πρόσληψη μέχρι το τέλος του έτους. Αντίστοιχες διαδικασίες γίνονται και για την πρόσληψη ρευματολόγου.