ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοριοδοτούμενο από τον ΠΙΣ εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή

Ένα ολοκληρωμένο, υψηλού επιπέδου, εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πιστοποιημένο και μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ), κατάρτισε και υλοποιεί -με δωρεάν συμμετοχή- για ακόμη μία χρονιά η Επιστημονική Επιτροπή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, προσφέροντας πολύτιμα εφόδια σε ιατρούς, αλλά και σε κάθε απασχολούμενο στον τομέα της υγείας.

Μοριοδοτούμενο από τον ΠΙΣ εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή

Στόχος του πολυθεματικού εκπαιδευτικού προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, το οποίο ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 20 Ιουνίου 2019, είναι η πολυεπίπεδη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη Ιατρική τόσο των νέων όσο και των παλαιοτέρων μελών της ιατρικής κοινότητας, με γνώμονα ότι η συνεχής πληροφόρηση και επιμόρφωση αποτελεί μια αναγκαιότητα στην εποχή μας.

Το νέο πρόγραμμα καλύπτει 35 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον ΠΙΣ με 70 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits), σύμφωνα με τα κριτήρια EACCME-UEMS, αναβαθμίζοντας σημαντικά το προσωπικό βιογραφικό και τα επιστημονικά προσόντα των συμμετεχόντων.

Οι επιστημονικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί να διεξάγονται κάθε Πέμπτη στο Αμφιθέατρο του νοσηλευτικού κέντρου (και ώρα 13:30 – 15:30), διευκολύνοντας και τον ετήσιο προγραμματισμό των ενδιαφερομένων για τη συστηματική παρακολούθησή τους.

Επισημαίνεται ότι για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο πρόγραμμα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% των θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν την ακαδημαϊκή περίοδο.

Το πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα πεδία της ιατρικής και των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξελίξεων της εποχής μας, απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης (ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α.), αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους και απασχολούμενους στον τομέα της υγείας.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Επιστημονικού Προγράμματος (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 – 14.00).

Υπεύθυνη Γραμματείας Επιστημονικού Προγράμματος κα Χρυσούλα Καϊτατζή, τηλ.: 210 6972189, fax: 210 6979143, e-mail: scientific.education@dunant.gr