ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mom Makeover®: Η εταιρεία που διακρίθηκε για τον Ιατρικό Τουρισμό!

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Βραβεία Healthcare Business Awards 2018, στα οποία διακρίθηκε το Mom Makeover® στην κατηγορία του Ιατρικού Τουρισμού.

Mom Makeover®: Η εταιρεία που διακρίθηκε για τον Ιατρικό Τουρισμό!

Το Mom Makeover® αποτελεί το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα που αναλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση της μητέρας μετά τον τοκετό, προσφέροντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένα πακέτα Ιατρικού Τουρισμού, που περιλαμβάνουν από την άφιξη και τη διαμονή της μητέρας, μέχρι το εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών ή χειρουργείων που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας.

award

Μια ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επεμβάσεων όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους ή κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό. Ταυτόχρονα, διατίθεται μια πληθώρα μη χειρουργικών λύσεων, που εκτείνονται από την εξάλειψη των ραγάδων ή των πανάδων της εγκυμοσύνης μέχρι την αντιμετώπιση της ακράτειας μετά τον τοκετό.

Το Mom Makeover® αποτελεί την επιλογή δεκάδων μαμάδων από την Ευρώπη, οι οποίες επισκέπτονται τη χώρα μας στο πλαίσιο του Ιατρικού Τουρισμού και συνδυάζουν την αποκατάσταση του σώματος ή της γεννητικής περιοχής τους μετά τον τοκετό με ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Για αυτό, το Mom Makeover® και ο Dr. Ναούμ τιμήθηκαν με το φετινό Healthcare Business Award για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mommakeover.gr / www.nikosnaoum.gr