ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Let’s ΠΑΠ: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας

To “Let’s ΠΑΠ” application, η πρώτη Ελληνική Εφαρμογή για την Υγεία της γυναίκας, κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του θεσμού Mobile Excellence Awards 2018 στην κατηγορία «Health / Fitness / Nutrition».

Let’s ΠΑΠ: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας

Το “Let’s ΠΑΠ” είναι ένα δωρεάν application που έχει δημιουργηθεί από την Ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS, με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) με στόχο την ενημέρωση του γυναικείου κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Το γυναικείο κοινό έχει αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα αυτή την προσπάθεια, ενώ κοινωνικοί και θεσμικοί φορείς υποστηρίζουν τις δράσεις ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το “Let’s ΠΑΠ” συμπράττει με το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στον αγώνα δρόμου Under Armour Run Kifisia City Challenge, που περιλαμβάνει αγώνες Ημιμαραθώνιου 10 και 5 χλμ. και θα διεξαχθεί στην Κηφισιά.

Το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» απευθύνεται σε ογκολογικούς ασθενείς. Ιδρύθηκε με κύρια επιδίωξη να μετέχει ενεργά και να συμβάλλει στην κοινωνική, ψυχολογική, συναισθηματική, πνευματική και ιατρική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από την ενημέρωση, την γνώση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου πληθυσμού.