ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αναγέννηση Στην Κοσμετολογία

Με μεγαλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Forum Υγείας, το οποίο προσέλκυσε πάνω απο 4000 επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο!

Η Αναγέννηση Στην Κοσμετολογία

Η ελληνική εταιρεία Anagenessis Personal Clinic πρωτοπόρος στην αντιγηρανση συμμετείχε και εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Forum Υγείας 2018 .

Το κοινό ενημερώθηκε για τα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα της Anagenessis που μπορεί να καλύψουν την πιο απαιτητική γυναίκα με θεραπείες και προϊόντα προσώπου και σώματος.

Το Συνέδριο, που διεξάγει κάλυψε κάθε σημαντική πτυχή της σύγχρονης ιατρικής και επιστημονικής έρευνας με κορυφαίους ιατρούς και διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Σκοπός της εταιρείας FBM Anagenessis ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτελείας με τα προϊόντα της.

20181206 213619

Φωτό: Τζένη Αθανασιάδου αισθητικός -Θεραπεύτρια. Εφαρμογή του Μασάζ

Στην Anagenessis Personal Clinic θα βρείτε τον κατάλληλο για σας ιδανικό συνδιασμό για το επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.

Πάντα στην πιο φυσική και φρέσκια εκδοχή του με κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.
Δημιουργήστε μια δική σας ρουτίνα ομορφιάς με τα πιο αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα.

20181126 183053

Φωτό: Η Τσολάκη Κατερίνα αισθητικός και η Δανάη Μπουκουβάλα Επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας FBM Anagenessis.