ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διημερίδα για την επιχειρηματικότητα και την επικοινωνία της Υγείας

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη Διημερίδα στον χώρο της υγείας στις 2 & 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Διημερίδα για την επιχειρηματικότητα και την επικοινωνία της Υγείας

Η 10η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και βοηθούς τους, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και απασχολούμενους σε φορείς υγείας.

Η Διημερίδα έχει ως σκοπό να στηρίξει και να ενισχύσει την εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας, με 149 διακεκριμένους ομιλητές, 51 ομιλίες, 29 εργαστήρια και 12 στρογγυλά τραπέζια, μέσα από 6 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

  1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε) στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες απέναντι στις νέες προκλήσεις του τομέα υγείας.

  2. Management & Marketing: Επιχειρηματικά θέματα με κύριο στόχο την ανάπτυξη διοικητικών και εμπορικών δεξιοτήτων.
  1. Καινοτομία & Τεχνολογία: Η εξέλιξη του διαδικτύου, οι καινοτόμες υπηρεσίες και οι νέες ψηφιακές εφαρμογές στη διαχείριση και διοίκηση του φαρμακείου.
  2. OTC FORUM: Μέθοδοι ανάπτυξης, τεχνικές επικοινωνίας, προκλήσεις και εμπόδια στην κατηγορία προϊόντων Health Care.
  1. Οικονομικό FORUM Υγείας: Η οικονομική στρατηγική στο σύστημα υγείας, η συμβολή του κλάδου υγείας στην ανάπτυξη της χώρας και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην πολιτική του φαρμάκου.
  1. Εργαστήρια: Digital Marketing στο σύγχρονο ιατρείο, Ιατρικό διορθωτικό μακιγιάζ, Ιατροτεχνολογικά προϊόντα και αθλητικά συμπληρώματα, κ.ά.

Η 10η Διημερίδα αποτελεί τη μεγαλύτερη συνεδριακή - εκθεσιακή διημερίδα με ελεύθερη είσοδο για την:

  • Επιμόρφωση φαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας,
  • Προβολή προϊόντων και υπηρεσιών,
  • B2B εμπορικές συμφωνίες,
  • Βραβεύσεις εταιρειών, μέσω ψηφοφορίας των συνέδρων,
  • Προσφορές και Κληρώσεις δώρων!