ΦΑΡΜΑΚO

Η DEMO χορηγός της 7ης Διημερίδας + Έκθεσης «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Ενεργό συμμετοχή στην 7η Διημερίδα + Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, είχε για ακόμη μία φορά, η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ.

Η DEMO χορηγός της 7ης Διημερίδας + Έκθεσης «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Με 68 ομιλητές, 27 Ομιλίες, 9 Στρογγυλά Τραπέζια και 4 Εργαστήρια, η 7η ∆ιηµερίδα + Έκθεση "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ", επικεντρώθηκε σε θέµατα Marketing και ∆ιαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστηµάτων Πληροφορικής, Εξοπλισµού, καθώς και Νέων Τάσεων στο Επάγγελµα, τοµείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην δύσκολη πλέον καθηµερινότητά τους οι επαγγελματίες υγείας.

Οι συμμετέχοντες γιατροί και φαρμακοποιοί από Ελλάδα και Κύπρο είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το stand της εταιρείας DEMO και να ενημερωθούν για τα δύο Μη Συνταγογραφούμενα προϊόντα της, New Sept Total και Rinophar.

To Newsept total, είναι το μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για τους φακούς επαφής που περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού, γεγονός που το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 500ml, των 100ml και σε αμπούλες των 10ml.

Το Rinophar, αποστειρωμένο διάλυμα φυσιολογικού ορού για την μύτη, τα αυτιά και τα μάτια, για όλη τη οικογένεια, είναι συσκευασμένο σε πλαστικές αμπούλες των 5ml.

Η εταιρεία DEMO για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Οι τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες της DEMO με έκταση 45.000m2, σε συνδυασμό με της υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού (logistics) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Με κύκλο εργασιών που άγγιξε τα €125.000.000 το 2015, ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια και προσωπικό που φτάνει τα 750 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

Διαβάστε ακόμη:

Χρονιά Επιτυχίας το 2015 για την DEMO ΑΒΕΕ, αλλά το νέο επενδυτικό της πλάνο αργεί, εξαιτίας των οφειλών του ΕΣΥ