ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σκουπίδια «πνίγουν» το ΕΚΑΒ

«Η Κεντρική Υπηρεσία δεν καθαρίζεται, καταγγέλλει η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζόμενων.

Τα σκουπίδια «πνίγουν» το ΕΚΑΒ

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η οποία συγκλήθηκε εκτάκτως για το πρόβλημα, «λίγες μόνο ημέρες μετά από την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, οι εικόνες από τις τουαλέτες και τους κοινόχρηστους χώρους της κεντρικής υπηρεσίας είναι απαράδεκτες»!

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, τα σκουπίδια κοντεύουν να πνίξουν την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ, αφού «εδώ και ένα μήνα έχουν λήξει οι ατομικές συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού καθαριότητας, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει νέος διαγωνισμός. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, «στον τομέα καθαριότητας έχουν μείνει τρεις μόνιμοι υπάλληλοι, όμως οι δύο έχουν αναρρωτική άδεια και ο τρίτος άδεια συνταξιοδότησης»!

«Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι το κεντρικό κτίριο του ΕΚΑΒ άλλα και το γραφείο αεροδιακομιδών στην Ελευσίνα να έχουν μείνει τις τελευταίες ημέρες χωρίς καθαρισμό».

Η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων χαρακτηρίζει την κατάσταση «επικίνδυνη», ενώ υποστηρίζει ότι παρά τις συνεχείς «οχλήσεις», δεν δόθηκαν ικανοποιητικές απαντήσεις από τη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.