ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γνωρίστε τα προϊόντα μελισσοθεραπείας MACROVITA

Με εγγυημένη ποιότητα και χωρίς συντηρητικά.

Γνωρίστε τα προϊόντα μελισσοθεραπείας MACROVITA

Πρόπολη είναι οι ρητίνες και τα βάλσαμα που συλλέγουν οι μέλισσες από τα δέντρα, τις αναμιγνύουν με γύρη και κερί, τις εμπλουτίζουν με ένζυμα και ιχνοστοιχεία και τις χρησιμοποιούν για την προστασία της κυψέλης από ζώα, έντομα και μικροοργανισμούς, καθώς και για την αποστείρωση των κελιών της κηρήθρας. Περιέχει κατά μέσο όρο 55% ρητίνες και βάλσαμα, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη. Περιέχει ακόμη βιοφλαβονοειδή, φαινολικές και αρωματικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η σημασία της για την υγεία του ανθρώπου ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Τα τελευταία, όμως, χρόνια η επιστημονική έρευνα αποσαφήνισε πλήρως τις αξιόλογες αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές και αναλγητικές ιδιότητες της, χάρη στις οποίες έχει βρει πλήθος εφαρμογών στη σύγχρονη υγιεινή, θεραπευτική και κοσμητολογία. Η προληπτική και κατασταλτική δράση της κατά των ιώσεων έχει πάντοτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η MACROVITA διαθέτει τρεις μορφές πρόπολης:

  1. Ανεπεξέργαστη πρόπολη ελληνικής παραγωγής (κωδ. 31506), συσκευασμένη σε γυάλινο βάζο 10 γραμμαρίων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για την παρασκευή διαλυμάτων, αλοιφών και άλλων ιδιοσκευασμάτων.
  2. Βάμμα (διάλυμα σε αιθυλική αλκοόλη) με 20% καθαρή πρόπολη (κωδ. 31604).
  3. Βάμμα (διάλυμα σε αιθυλική αλκοόλη) με 30% καθαρή πρόπολη (κωδ. 31605).
31604 VAMMA Propoli 20

Και τα δύο βάμματα είναι συσκευασμένα σε γυάλινο φιαλίδιο των 30ml με σταγονόμετρο. Είναι γερμανικά προϊόντα παρασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραγωγή φυτικών φαρμάκων. Συσκευάζονται στην Ελλάδα.

Η χρήση της πρόπολης σε μορφή βάμματος είναι πολύ εύκολη.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ: Τοπική επάλειψη 2-3 φορές την ημέρα, όσες ημέρες χρειαστεί. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ανοικτές πληγές, ούτε στην περιοχή των ματιών, λόγω της παρουσίας αιθυλικής αλκοόλης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: 10-15 σταγόνες σε λίγο νερό, τσάι, χαμομήλι (ακόμη και σε οινοπνευματώδες ποτό) 2-3 φορές την ημέρα, συνήθως αρκούν για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Η ζωηρή ανακίνηση του φιαλιδίου πριν από κάθε χρήση είναι απόλυτα απαραίτητη.

Η πρόπολη και το βάμμα πρόπολης MACROVITA έχουν ελεγχθεί επιστημονικά και η ποιότητά τους είναι εγγυημένη. Δεν περιέχουν συντηρητικά, ούτε συστατικά που προέρχονται από γενετικά μεταλλαγμένα φυτά.

Διατίθενται αποκλειστικά στα Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων.