ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Janssen Medical Cloud: Ο νέος «σύμμαχος» της ιατρικής κοινότητας της χώρας

Ένα νέο «σύμμαχο» έχει πλέον στο πλευρό της η ιατρική κοινότητας της χώρας, χάρη στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Janssen Ελλάδος, της γνωστής φαρμακευτικής εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, Johnson & Johnson.

Janssen Medical Cloud: Ο νέος «σύμμαχος» της ιατρικής κοινότητας της χώρας

Ο λόγος για την ιστοσελίδα «Janssen Medical Cloud», που εκτός από μία καινούρια πηγή δωρεάν χρήσιμου εκπαιδευτικού υλικού για κάθε επαγγελματία στον τομέα της Υγείας, είναι και ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των ιατρών, το οποίο προσφέρει εύκολη και προσωποποιημένη περιήγηση σε επιστημονικό υλικό διάφορων θεραπευτικών κατηγοριών.

Απαντήσεις με ένα κλικ

Συνεχίζοντας τις επενδύσεις στην Έρευνα και Ανάπτυξη, η Janssen καινοτομεί προς όφελος των ασθενών και φροντίζει να διατηρεί την ιατρική κοινότητα ενήμερη για τις εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται, τόσο με τα προϊόντα της Janssen, όσο και με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονου και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού υλικού, πάνω στην Αιματολογία, την Ογκολογία, τη Νευροεπιστήμη, την Ανοσολογία, τις Λοιμώδεις Νόσους και τα Εμβόλια.

Η πλατφόρμα «Janssen Medical Cloud», ικανοποιεί, επίσης, την ανάγκη για προσωποποιημένη πληροφόρηση ανά θεραπευτική κατηγορία, καθώς μέσα από ένα πλήρως εμπεριστατωμένο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, κάθε ιατρός έχει διαρκώς πρόσβαση σε ειδικές μελέτες και σχετική επιστημονική αρθρογραφία, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη για περαιτέρω εκπαίδευση, αλλά και για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Πιο συγκεκριμένα, μέσω επιστημονικών ερωτημάτων, ο ιατρός μπορεί να εντοπίζει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες γύρω από ζητήματα, που απασχολούν το επάγγελμά του και κατ’ επέκταση την υγεία των ασθενών του.

j2

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία της Υγείας

Αξιοποιώντας αυτήν τη φορά τις δυνατότητες που προσφέρουν η τεχνολογία και το διαδίκτυο, η Jenssen κατορθώνει με τη νέα της πλατφόρμα να συμβάλλει με ακόμα ένα τρόπο -πέραν αυτού της φαρμακευτικής οδού- στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν υγιέστερες και πιο ευτυχισμένες ζωές.

Κάπως έτσι, η Janssen αναπληρώνει ένα ακόμα «κενό» και χρησιμοποιεί τα ψηφιακά μέσα για να επικοινωνήσει µε την ιατρική κοινότητα, αναγνωρίζοντας ως ιδιαιτέρως σημαντική την αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη δημιουργία καινοτόμων και ωφέλιμων digital υπηρεσιών προς τον κλάδο υγείας. Μάλιστα, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της «Janssen Medical Cloud», δημιούργησε και το τμήμα «Innovation & Business Excellence» με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στην ιατρική κοινότητα και είναι προσβάσιµη δωρεάν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.janssenmedicalcloud.gr/.

Στην πρώτη γραμμή

Αφοσιωμένη στην αντιμετώπιση και την επίλυση ορισμένων εκ των πιο σημαντικών ανεκπλήρωτων ιατρικών αναγκών της εποχής µας στην Ογκολογία, την Ανοσολογία, τις Νευροεπιστήµες, τις Λοιµώδεις Νόσους και τα Εµβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους, η Janssen συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ως μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Με οδηγό τη δέσμευσή της προς τους ασθενείς, αναπτύσσει νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους µε σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο.

j3



Εκτός, όμως, από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες και υπηρεσίες υποστήριξης για την ποιοτική φροντίδα των ασθενών και των οικογενειών τους, την υποστήριξη των φροντιστών και των υποστηρικτών των ανθρώπων με πρόβλημα υγείας, καθώς και όλων των επαγγελματιών στον τομέα της Υγείας.