ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά δύο απινιδωτών στον Δήμο Πειραιά από την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne d΄Arc»

Δύο απινιδωτές προσέφερε στον Δήμο Πειραιά η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Jeanne d΄Arc», τους οποίους ο δήμος θα εγκαταστήσει στο κέντρο της πόλης προκειμένου να αντιμετωπίζονται έκτακτα καρδιολογικά περιστατικά.

Δωρεά δύο απινιδωτών στον Δήμο Πειραιά από την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne d΄Arc»

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, παρέλαβε τους απινιδωτές.

Ο κ. Αγραπίδης, απευθυνόμενος στον διευθυντή της Σχολής Θεόφιλο Γεωργούση και στην αντιπροσωπεία της Σχολής, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στους υπευθύνους για την προσφορά τους, λέγοντας πως η «Jeanne d΄Arc» είναι μια σχολή-σύμβολο του σύγχρονου Πειραιά.

Η Σχολή όπως τόνισε με το εκπαιδευτικό της έργο έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης. «Χαίρομαι που η Σχολή "κοιτάει" και ακόμη πιο πέρα, "βλέπει" προς την κοινωνία και δίνει παραδείγματα προσφοράς», υπογράμμισε ο κ. Αγραπίδης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής, Θεόφιλος Γεωργούσης, τόνισε μεταξύ άλλων πως από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε η Σχολή είχε ως προτεραιότητα την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και προς την κοινωνία του Πειραιά -μια προσφορά για την οποία έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών.

Ο κ. Γεωργούσης σημείωσε ότι στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουν δύο απινιδωτές για την άμεση αντιμετώπιση δυσάρεστων περιστατικών. Μάλιστα ανέφερε πως οι δύο απινιδωτές αγοράστηκαν από τα έσοδα του φετινού bazaar που διοργάνωσε η Σχολή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα:

ΙΣΑ: Δύο απινιδωτές σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Σουλίου

Δήμος Πειραιά: Δωρεάν εξετάσεις για ανασφάλιστους