ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορονοϊός: Τι αλλάζει στη λειτουργία του Νοσοκομείου Παπανικολάου

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και δεδομένων των περιστάσεων στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το προσωπικό του νοσοκομείου στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» λόγω κορονοϊού, από Δευτέρα 16 Μαρτίου θα ισχύουν τα ακόλουθα έκτακτα μέτρα:

Κορονοϊός: Τι αλλάζει στη λειτουργία του Νοσοκομείου Παπανικολάου

- Αναστέλλεται η λειτουργία ΟΛΩΝ των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και των απογευματινών ιατρείων καθώς και τα ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια.

- Αναστέλλονται όλα τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία και πραγματοποιούνται μόνο τα επείγοντα.

- Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας ΜΟΝΟ για επείγοντα περιστατικά

- Το επισκεπτήριο ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ παρά μόνο σε περίπτωση επιτακτικής ανάγκης και με την άδεια του διευθυντή της κλινικής.

- Οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα που είναι υπό τακτική παρακολούθηση μπορούν να προσέλθουν ΜΟΝΟ σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους.

Απευθύνεται έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: «Μένουμε ψύχραιμοι - δίνουμε αίμα!»

Λόγω της αναπόφευκτης επίπτωσης στην προσέλευση αιμοδοτών, πράγμα που προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος, η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου λειτουργεί σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού στο Α΄ΚΑΠΗ ΕΥΟΣΜΟΥ (Αγίου Αθανασίου και Κολοκοτρώνη, γωνία). Στα κινητά συνεργεία αιμοδοσιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.

Ωράρια αιμοληψιών:

8:30-14:00 Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

12:00-19:00 Τρίτη και Πέμπτη

Διαβάστε επίσης:

ΙΣΘ: Εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών μόνο και κατόπιν ραντεβού συστήνει στα μέλη του