ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑmchamGR Digital Talks: Η πρόοδος τεχνολογιών εμβολιασμού & η επιστημονική αντίδραση στην πανδημία

ΑmchamGR Digital Talks: Η πρόοδος τεχνολογιών εμβολιασμού & η επιστημονική αντίδραση στην πανδημία

Ο κύκλος των ψηφιακών εκδηλώσεων του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου συνεχίζεται στον τομέα της Υγείας με την 1st one-to-one Discussion που πραγματοποιείται τώρα, για την πρόοδο των τεχνολογιών εμβολιασμού αλλά και την επιστημονική αντίδραση σχετικά με την πανδημία τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Τη συζήτηση συντονίζει η κα. Νατάσα Σπαγαδώρου, Health Correspondent CNN Greece και συμμετέχουν ο Chief, Human Retrovirus Section, Vaccine Branch, Center for Cancer Research National Cancer Institute, ΗΠΑ Dr George Pavlakis και ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο Υγεία, Καθηγητής Αθανάσιος Σκουτέλης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Ηλίας Σπυρτούνιας δήλωσε για την πρωτοβουλία των AmchamGR Digital Talks & Events: «Σε μια χρονική συγκυρία όπου υπάρχει η ανάγκη να προτάσσονται ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις ώστε η κατάλληλη διαχείριση και αξιολόγηση των μέχρι σήμερα δεδομένων και η αξιοποίηση όλων των δυνατών επιλογών την επόμενη ημέρα, να επαναφέρει την ελληνική κοινωνία και οικονομία μας άμεσα σε μια τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επιλέγει να αξιοποιήσει τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διαλόγου με μία ποικίλη θεματολογία ουσιαστικής στόχευσης και με τη συμμετοχή έγκριτων συνομιλητών».

Πληροφορίες για τις αρχικές δράσεις του Healthworld 2020 series στο πλαίσιο των AmchamGR Digital Talks & Events μπορείτε να αντλήσετε από:

HEALTHWORLD 2020 1st one-to-one Discussion: https://bit.ly/35XaJ65

MEDIA PARTNER: CNN, ONMED

BEST OF NETWORK