ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις στη ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο Ε.Ε.Σ. αναπτύσσει μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.

Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Για το λόγο αυτό άνοιξε λογαριασμό τραπέζης προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK
Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμός –Ελασσόνα». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 36 09 825 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.redcross.gr.

Επιπλέον, ο Ε.Ε.Σ. απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), προκειμένου να ενισχύσουν τη προσπάθεια του για παροχή σίτισης στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.