ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο για την τριχόπτωση

Οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών DHI vs FUE vs FUT και οι νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο για την τριχόπτωση

Συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών που θα μεταδοθούν ζωντανά- απευθείας από τα session rooms, ομιλίες καταξιωμένων ακαδημαϊκών για όλα όσα αφορούν την τριχόπτωση αλλά και την επίσημη παρουσίαση ενός επαναστατικού προγράμματος εκπαίδευσης ιατρών μέσω Virtual Reality, περιλαμβάνει το φετινό παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο για την τριχόπτωση, γνωστό ως “Academy Masters Meeting.”

Το συνέδριο, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου στις 15:30, φέρει τον τίτλο “The Golden Age in Hair Restoration Training Begins Now” και αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες ασθενείς με τριχόπτωση αλλά και ιατρούς που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του meeting, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality) που για πρώτη φορά, δίνει τη δυνατότητα σε ιατρούς να διδαχθούν την πιο σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών από την ασφάλεια του σπιτιού τους!

Παράλληλα, το πρόγραμμα του Academy Masters Meeting περιλαμβάνει παρουσιάσεις από επιστήμονες παγκόσμιου βεληνεκούς, live μεταδόσεις από περιστατικά μεταμόσχευσης μαλλιών σε άνδρες και γυναίκες, αλλά και όλες τις νέες τεχνολογίες σχετικά με τη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Meeting θα μιλήσουν ζωντανά ακόμη και ασθενείς που έχουν προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών όπως ένας βρετανός που έκανε θεραπεία μαζί με τα δυο παιδιά του!

Το συνέδριο απευθύνεται σε ιατρούς (δερματολόγους, πλαστικούς χειρούργους κ.α.), νοσηλευτές, hair professionals (barbers) καθώς και σε άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αλωπεκίασης.

Το DHI Academy Masters Meeting διοργανώνεται κάθε χρόνο από το DHI Global Medical Group. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων επιδημιολογικών συνθηκών, θα διεξαχθεί online μέσω Zoom, με ζωντανές συνδέσεις από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης (Academy Masters Meeting): http://dhiamm.com/