ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν Online webinar του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ, απόψε στις 21:00

Μια συναρπαστική διαδικτυακή συζήτηση με τη συμμετοχή βραβευμένων ακαδημαϊκών και επιστημόνων διοργανώνει απόψε στις 21:00 το Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ.

Δωρεάν Online webinar του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ, απόψε στις 21:00

Μεταξύ άλλων, στο webinar που έχει τίτλο «Ο Ενάρετος- Ευδαιμονικός Βίος στην Κλασική Κληρονομιά» θα συμμετέχει και ο μεγαλύτερος Έλληνας μαθηματικός, κάτοχος της έδρας γραμμικών μαθηματικών στο πανεπιστήμιο του Cambridge και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Αθανάσιος Φωκάς.

Tο meeting θα διεξαχθεί μέσω Zoom και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν για όλους μέσω του link: https://us06web.zoom.us/j/83508623853?pwd=czg2WnlrQTVkZkd1UERCSzJmVmQ2UT09

Στο Online Webinar του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ θα συμμετέχουν επίσης ο ιδρυτής του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρου και της DHI, Κωνσταντίνος Π. Γιώτης, ο Ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής και πρώην Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο Καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ, Δ/ντής Α΄Ψυχιατρικής Κλινικής, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, ο Καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο Καθηγητής Δερματολογίας του ΕΚΠΑ, Κωσνταντίνος Κουσκούκης, ο Επίκουρος καθηγητής- Γενικός χειρουργός, Θεόδωρος Μαριόλης, ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο Νεφρολόγος, πρώην Διευθυντής Νεφρολογικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Πρεβέζης, Μάνθος Δαρδαμάνης και ο Chairman- Zeus Capital, Στέλιος Ζαβός.

arxeio-lhpshs.jfif

Το Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ «γεννήθηκε» το 2020 από τον Κωνσταντίνο Π. Γιώτη με όραμα να αλλάξει τον κόσμο και να συμβάλει ενεργά στην υγεία- ψυχική και σωματική- όλων των ανθρώπων, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στα online σεμινάρια του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ συμμετέχουν γνωστοί καθηγητές φιλοσοφίας, επιστήμης και επιχειρηματικότητας ενώ κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι να παράσχει μια απλοποιημένη προσέγγιση και κατανόηση της φιλοσοφίας (αισθητική, ηθική) η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του ατόμου με απώτερο στόχο την ευδαιμονία.