ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Καλλυντικά Beatific: επένδυση κόντρα στην ύφεση από τον όμιλο ΥΓΕΙΑ

Με συνεχείς επενδύσεις,αύξηση των εξαγωγών, των θέσεων εργασίας αλλά και με ένα ολοκαίνουριο  «προκλητικό» project το οποίο αφορά σε προιόντα ιατρικής κοσμετολογίας, απαντάστην ύφεση, ο όμιλος ΥΓΕΙΑ.
Καλλυντικά Beatific: επένδυση κόντρα στην ύφεση από τον όμιλο ΥΓΕΙΑ

Με συνεχείς επενδύσεις,αύξηση των εξαγωγών, των θέσεων εργασίας αλλά και με ένα ολοκαίνουριο «προκλητικό» project το οποίο αφορά σε προιόντα ιατρικής κοσμετολογίας, απαντάστην ύφεση, ο όμιλος ΥΓΕΙΑ.

Η διοίκηση τουομίλου ειδικότερα, ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες, την είσοδό της στο χώροτης ιατρικής κοσμετολογίας εγκαινιάζοντας την εξειδικευμένη καλλυντική σειρά Beatific.

Hεπιστημονική ομάδα -χημικοί κοσμετολόγοι,μοριακοί βιολόγοι και δερματολόγοι- των δερματολογικώνκλινικών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, υιοθετώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους της ιατρικήςκοσμετολογίας, ανέπτυξε 13 καινοτόμα ιατρικά καλλυντικά με γνώμονα την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών τηςεπιδερμίδας, τις οποίες προσεγγίζουν μιμούμενα ενδο-κλινικές μεθόδους τηςαισθητικής ιατρικής. Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικάουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης αναμειγνύονταισε καινοτομικές συνθέσεις που προσφέρουν αντίσταση στον χρόνο και εκπληκτικήλάμψη στην επιδερμίδα.

Σταθμός στηνέρευνα της επιστημονικής ομάδας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την ανάπτυξη της Beatific, απoτέλεσε η δημιουργία του συμπλέγματος Youthgene Pro C.

Πρόκειται γιαέναν μοναδικό συνδυασμό πρωτοποριακών συστατικών (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ & Κεραμίδια,Βιταμίνη C,Νιασίνη) ο οποίος βασίζεται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη γύρω από τηνανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η σημαντική ανακάλυψη έγκειται στονενεργό ρόλο της πρωτεΐνης “Προγερίνη” στην παρεμπόδιση της φυσικήςαντιγηραντικής διαδικασίας της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα Youthgene ProC λειτουργεί ως «ασπίδα» ενάντια στηγήρανση καταστέλλοντας την δράση της Προγερίνης και διασφαλίζοντας τηναπρόσκοπτη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Παράλληλα, η τεχνολογία Light Reflecting, που έχειχρησιμοποιηθεί περιέχει μικροσφαιρίδα που αντανακλούν στο φως, χαρίζονταςφωτεινότητα, νεανικότητα και ενισχυμένη λάμψη στην επιδερμίδα.

Η Beatific αξιοποιεί την επιστημονική γνώση και την πολύχρονηκλινική εμπειρία, εμπνέεται από την αισθητικήιατρική και βασίζεται σε μηεπεμβατικές μεθόδους για να επαναφέρει την χαμένη λάμψη και νεανικότητα τηςεπιδερμίδας. Όλα τα καλλυντικά της σειράς είναι δερματολογικάελεγμένα και βασίζονται σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα ελέγχουαποτελεσματικότητας, τηρώντας όλους τους σχετικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκήςνομοθεσίας.

Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ) και online στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.beatific.gr,ενώ το σημαντικότερο τμήμα της προβλεπόμενης παραγωγής σχεδιάζεται να πουληθείσε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια τηςεπίσημης παρουσίασης της Beatific, οΠρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «η νέα αυτή δραστηριότητα στοχεύει νακαλύψει με επιστημονικό τρόπο συγκεκριμένες ανάγκες του πελατολογίου του ΟμίλουΥΓΕΙΑ και του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, αλλά και να δημιουργήσει προϊόνταυψηλής ποιότητας και αξίας με εξαγωγικό προσανατολισμό σε μια περίοδο που ηΕλληνική Οικονομία χρειάζεται νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και αύξησητων εξαγωγών».

Η σειρά Beatificπεριλαμβάνει 4 ομάδες προϊόντων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητέςτους:

- Η σειρά Age Defying έχει δημιουργηθεί με έναν βασικό στόχο: να γυρίσει πίσωτον χρόνο!

Τα προϊόντα προσώπου επαναφέρουν τηννεανικότητα και λάμψη της επιδερμίδας σβήνοντας άμεσα κάθε σημάδι γήρανσης.Αντίστοιχα τα εξειδικευμένα προϊόντα σώματος επιδρούν σε συγκεκριμένα σημείαεπαναφέροντας την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

- Η σειρά Beauty Activators παρέχει την απόλυτη αντιγηραντικήδράση στο πρόσωπο και τα μάτια ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν ισχυρή ασπίδαπροστασίας ενάντια στον χρόνο.

- Τα προϊόντα της σειράς Supreme Care έχουν σχεδιαστεί με στόχονα αντιμετωπίσουν σε βάθος πολύ συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα όπως οι ραγάδες,οι κηλίδες, οι βαθιές ρυτίδες έκφρασης και η επιδερμική ενόχληση από εξωτερικέςεπεμβάσεις.

- Η σειρά Beauty Principlesαποτελεί την βασική φροντίδα ομορφιάς με μάσκες και γαλάκτωμα που προσφέρουναναζωογόνηση, φρεσκάδα και εντυπωσιακή λάμψη.