ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μεταμόσχευση μαλλιών στο εξωτερικό από την Cosmetic Derma

Μεταμόσχευση μαλλιών στο εξωτερικό από την Cosmetic Derma
Τη δυναμική είσοδό του στην Αλβανία με την λειτουργία της νέας πρωτοποριακής Κλινικής Μεταμόσχευσης Mαλλιών Advanced Hair Clinics Tirana, ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group.

Τη δυναμική είσοδό του στην Αλβανία με την λειτουργία της νέας πρωτοποριακής Κλινικής Μεταμόσχευσης Mαλλιών Advanced Hair Clinics Tirana, ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group.

 

Η Advanced Hair Clinics Tirana – είναι μια νέα επένδυση που αποτελεί τη μεγαλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών, στην Αλβανία και στο Κόσοβο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Advanced Hair Clinics Tirana βρίσκονται στο κέντρο των Τιράνων σε ένα πολυώροφο κτίριο και διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα.

Επικεφαλής της Advanced Hair Clinics Tirana είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, εξειδικευμένος χειρουργός στη μεταμόσχευση μαλλιών, ο οποίος σε συνεργασία με τον Διευθυντή της Advanced Hair Clinics Tirana κ. Fatjon Gjoka και με το εξειδικευμένο προσωπικό της Κλινικής, προσφέρουν αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης σε γυναίκες και άνδρες εφαρμόζοντας τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE.

 

Παράλληλα, το Cosmetic Derma Medicine Medical Group και η Advanced Hair Clinics προχώρησαν σε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένες κλινικές και επιστήμονες στη Μέση Ανατολή, με στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο Δρ. Βεκρής με τους συνεργάτες του έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων, ενώ παράλληλα έχει εκπαιδεύσει επιστημονικό προσωπικό και γιατρούς στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδo Αdvanced Fue. Σημειώνεται, ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση στις χώρες της Μέσης Ανατολής με σημαντικό όγκο περιστατικών, λόγω των πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων των λαών αυτών.

 

Σχολιάζοντας τη ανάπτυξη του ομίλου στο εξωτερικό, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής σημείωσε: «Μετά την μακροχρόνια επιτυχημένη μας πορεία στην ελληνική αγορά η επέκταση του Cosmetic Derma Medicine Medical Group στην Αλβανία και στη Μέση Ανατολή αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξή μας εκτός συνόρων. Το μεγάλο ενδιαφέρον, ο σημαντικός όγκος περιστατικών και η ανταπόκριση πληθώρας ασθενών από την Αλβανία για την αποκατάσταση του προβλήματος της αλωπεκίας μας ώθησε στη δημιουργία μιας αυτόνομης Κλινικής, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εκεί περιστατικά που προέρχονται όχι μόνο από την Αλβανία αλλά και από τις γειτονικές χώρες, όπως το Κόσοβο και το Μαυροβούνιο. Αντίστοιχα, οι στρατηγικές μας συνεργασίες στα ΗΑΕ με διακεκριμένους ιατρούς του χώρου είναι το πρώτο βήμα για την περαιτέρω επέκτασή του Ομίλου μας στις πολύ σημαντικές αυτές αγορές, με συνεχή σχέδια ανάπτυξης του ομίλου.»

 

Η ανάπτυξη όμως του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group δεν σταματά στην επέκταση εκτός συνόρων αλλά αφορά και στην Ελλάδα. Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια επέκτασης του ομίλου συμπεριλαμβάνονται και περιοχές-κλειδιά εντός Ελλάδας και βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης συνεργασίες  σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα και τα Ιωάννινα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του Δρ. Βεκρή. Επιπλέον, πρόσφατα ο Όμιλος προχώρησε στην προσθήκη νέων ιατρικών υπηρεσιών στην κλινική της Αθήνας, με τη δημιουργία νέων τμημάτων Οφθαλμολογίας και Διατροφής-Διαιτολογίας, με γνώμονα πάντα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου. 

 

 


 

BEST OF NETWORK