ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μεταμόσχευση μαλλιών στο εξωτερικό από την Cosmetic Derma

Τη δυναμική είσοδό του στηνΑλβανία με την λειτουργία της νέας πρωτοποριακής Κλινικής Μεταμόσχευσης Mαλλιών Advanced Hair Clinics Tirana,ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group.
Μεταμόσχευση μαλλιών στο εξωτερικό από την Cosmetic Derma

Τη δυναμική είσοδό του στηνΑλβανία με την λειτουργία της νέας πρωτοποριακής Κλινικής Μεταμόσχευσης Mαλλιών Advanced Hair Clinics Tirana,ανακοινώνει ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group.

Η Advanced Hair Clinics Tirana – είναιμια νέα επένδυση που αποτελεί τη μεγαλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών, στηνΑλβανία και στο Κόσοβο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα τηςμεταμόσχευσης μαλλιών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Advanced Hair Clinics Tirana βρίσκονταιστο κέντρο των Τιράνων σε ένα πολυώροφο κτίριο και διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμότελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα.

Επικεφαλής της Advanced Hair Clinics Tirana είναι ο Δρ.Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, εξειδικευμένοςχειρουργός στη μεταμόσχευση μαλλιών, ο οποίος σε συνεργασία με τον Διευθυντήτης Advanced Hair Clinics Tirana κ. Fatjon Gjoka και με το εξειδικευμένοπροσωπικό της Κλινικής, προσφέρουναποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης σε γυναίκες καιάνδρες εφαρμόζοντας τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE.

Παράλληλα, τοCosmetic Derma Medicine Medical Group και η Advanced Hair Clinics προχώρησαν σε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένες κλινικές και επιστήμονεςστη Μέση Ανατολή, με στόχο τηνπαροχή υψηλών υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο Δρ. Βεκρής με τους συνεργάτεςτου έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επεμβάσεων, ενώ παράλληλα έχειεκπαιδεύσει επιστημονικό προσωπικό και γιατρούς στη μεταμόσχευση μαλλιών με τημέθοδo Αdvanced Fue. Σημειώνεται, ότι η μεταμόσχευσημαλλιών είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση στις χώρες της Μέσης Ανατολής μεσημαντικό όγκο περιστατικών, λόγω των πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων των λαώναυτών.

Σχολιάζονταςτη ανάπτυξη του ομίλου στο εξωτερικό, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής σημείωσε: «Μετά τηνμακροχρόνια επιτυχημένη μας πορεία στην ελληνική αγορά η επέκταση του Cosmetic Derma Medicine Medical Group στην Αλβανία και στη Μέση Ανατολή αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για τηνπεραιτέρω ανάπτυξή μας εκτός συνόρων. Το μεγάλο ενδιαφέρον, ο σημαντικός όγκοςπεριστατικών και η ανταπόκριση πληθώρας ασθενών από την Αλβανία για τηναποκατάσταση του προβλήματος της αλωπεκίας μας ώθησε στη δημιουργία μιαςαυτόνομης Κλινικής, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εκεί περιστατικά πουπροέρχονται όχι μόνο από την Αλβανία αλλά και από τις γειτονικές χώρες, όπως τοΚόσοβο και το Μαυροβούνιο. Αντίστοιχα, οι στρατηγικές μας συνεργασίες στα ΗΑΕμε διακεκριμένους ιατρούς του χώρου είναι το πρώτο βήμα για την περαιτέρω επέκτασήτου Ομίλου μας στις πολύ σημαντικές αυτές αγορές, με συνεχή σχέδια ανάπτυξηςτου ομίλου.»

Η ανάπτυξη όμως του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group δεν σταματά στην επέκταση εκτόςσυνόρων αλλά αφορά και στην Ελλάδα. Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια επέκτασης τουομίλου συμπεριλαμβάνονται και περιοχές-κλειδιά εντός Ελλάδας και βρίσκονται ήδησε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης συνεργασίες σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα και τα Ιωάννινα, που είναι και οτόπος καταγωγής του Δρ. Βεκρή. Επιπλέον, πρόσφατα ο Όμιλος προχώρησε στην προσθήκηνέων ιατρικών υπηρεσιών στην κλινική της Αθήνας, με τη δημιουργία νέων τμημάτωνΟφθαλμολογίας και Διατροφής-Διαιτολογίας, με γνώμονα πάντα την παροχήολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου.