ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ο Δρ. Μιχάλης Παπαχαραλάμπους στην Nanobionic

Ο Ειδικός Παθολόγος Δρ Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, ετέθη επικεφαλής της Επστημονικής Ομάδας της Nanobionic, εταιρείας έξυπνων ρούχων. 
Ο Δρ. Μιχάλης Παπαχαραλάμπους στην Nanobionic

Ο Ειδικός Παθολόγος Δρ Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, ετέθη επικεφαλής της Επστημονικής Ομάδας της Nanobionic.

Η Nanobionic είναι μια καινοτόμα ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των «έξυπνων» ρούχων, τα οποία ενισχύουν τις σωματικές και αθλητικές επιδόσεις. Η Nanobionic κινείται στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων, βελτιώνοντας την σύνθεση και την ποιότητα στις εφαρμοφές των hi tech ενδυμάτων της, συνεχώς, αφού αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της είναι η εξέλιξη και η συνεχής έρευνα.

Σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή όσων τα φορούν, τις αντοχές τους και τη σωματική τους δύναμη. Αθλητές και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν χρόνια κινητικά προβλήματα ή ακόμη προβλήματα ισορροπίας, επιλέγουν τα «έξυπνα ρούχα» της εταιρίας που τους προσφέρουν αύξηση των αντοχών τους και βελτίωση της καθημερινότητάς τους αντίστοιχα. Η Nanobionic είναι μια καινοτόμα ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των «έξυπνων» ρούχων, τα οποία ενισχύουν τις σωματικές και αθλητικές επιδόσεις.

«Καλωσορίζουμε τον Δρ Μιχάλη Παπαχαραλάμπους στην οικογένεια της Nanobionic. Είμαστε σίγουροι πως με την νεά του ιδιότητα ως Επικεφαλής της Επιστημονικής μας ομάδας, θα μας δοθεί η ευκαιρία, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κοινού μας, να προχωρήσουμε από κοινού στην εκπόνηση νέων ερευνών που θα συνεισφέρουν στην περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων μας αλλά και στη δημιουργία νέων καινοτόμων τεχνολογιών που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας» τονίζουν οι αδελφοί Γιώργος και Ερμής Ψιψίκας CEO & Managing Director, αντίστοιχα, της Nanobionic.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαχαραλάμπους, τόνισε: «Η ανταπόκρισή μου στην πρόκληση ενός τόσο επαναστατικού προϊόντος όπως τα έξυπνα ρούχα της Nanobionic, ήταν θετική γιατί με το χρόνο, παρατηρώντας την εξέλιξή τους μέσα από τις μελέτες και τις έρευνες που εκπονήσαμε και εκπονούμε σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & την Ορθοβιοτική, άρχισαν να ενώνονται οι τελείες και να φαίνεται η σημαντική συμβολή τους στην βελτίωση της ζωής όσων τα φορούν. Είμαι βέβαιος πως η νέα μου συνεργασία αυτή τη φορά ως επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της εταιρίας, θα μας δώσει τη δυνατότητα για ακόμη εντατικότερη προσπάθεια ανάπτυξης της, με αποτέλεσμα τη δημιουργία και την παροχή στην αγορά ακόμη περισσότερων και καινοτόμων, υψηλών τεχνολογικά, προϊόντων».

Η Nanobionic εδώ και 3 μήνες συνεργάζεται με την Ορθοβιοτική αλλά και με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και τον επικεφαλής του Δρ Στάθη Γκόνο, όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους και εκπονούν σημαντικές έρευνες για να αναπτύξουν την παραγωγή νέων πρωτοπόρων προιόντων.