ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, δωρεά στο Λιμενικό από τον όμιλο Υγεία

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα για τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, πρόσφερε δωρεάν ο όμιλος Υγεία, ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα παροχών υγείας που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013, στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, δωρεά στο Λιμενικό από τον όμιλο Υγεία

Παράλληλα, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, ανέλαβε την εκπαίδευση του προσωπικού για τη λειτουργία του ασθενοφόρου καθώς και την τακτική και έκτακτη συντήρηση του συγκεκριμένου οχήματος καθ' όλη τη διάρκεια της ωφέλιμης υπηρεσίας του.

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, όπου οι εκπρόσωποι του Ομίλου ΥΓΕΙΑ παρέδωσαν το ασθενοφόρο παρουσία επιτροπής στελεχών του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ για την ευγενική του προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα παροχών υγείας στο Λιμενικό Σώμα επιπλέον περιλαμβάνει τη διάθεσή πέντε (5) Συστημάτων Τηλεϊατρικής για σκάφη ή απομακρυσμένες εγκαταστάσεις του λιμενικού σώματος, με δωρεάν εκπαίδευση των χειριστών του συστήματος από το ιατρικό δυναμικό του ΥΓΕΙΑ, έναν πλήρη προληπτικό έλεγχο υγείας (check-up) για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για προγραμματισμένα και έκτακτα περιστατικά στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα παροχών υγείας προς το Λιμενικό, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κυρία Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα παροχών υγείας στο Λιμενικό Σώμα. Πιστεύουμε ότι οι παροχές αυτές θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών υγείας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο και πολύτιμο έργο τους. Η διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου ΥΓΕΙΑ θεωρούμε καθήκον μας, να προσφέρουμε την αρωγή μας στην ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή συγκυρία».