ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ερρίκος Ντυνάν: Η αρχή της εξυγίανσης ο πλειστηριασμός στις 24 Σεπτεμβρίου

Στην τελική ευθεία για τον πλειστηριασμό του ακινήτου του Ερρίκος Ντυνάν ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται η τράπεζα Πειραιώς, κίνηση που θα σηματοδοτήσει την αρχή για την εξυγίανση του νοσηλευτηρίου.

Ερρίκος Ντυνάν: Η αρχή της εξυγίανσης ο πλειστηριασμός στις 24 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από το ακίνητο, πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί και στην άδεια λειτουργίας.

Η τιμή πρώτης προσφοράς αναμένεται να ξεκινήσει από τα 115 εκατ. ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει τα ακίνητα και τον εξοπλισμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά του νοσοκομείου, ο πλειστηριασμός αυτή τη φορά εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί.

Όπως είχε δηλώσει στις αρχές Αυγούστου στο onMed ο γενικός διευθυντής του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης ο οποίος από τον Ιούνιο βρίσκεται στο Ερρίκος Ντυνάν- καθώς ο όμιλος ανέλαβε την προσωρινή διοίκηση του νοσηλευτηρίου- ο πλειστηριασμός θα είναι καθοριστικός για την πορεία του Ντυνάν προς την εξυγίανση και θα βοηθήσει σημαντικά.

Εν τω μεταξύ, με απόφαση του υπουργού Υγείας το Ερρίκος Ντυνάν έλαβε νέα βεβαίωσης καλής λειτουργίας με τριετή διάρκεια. Η κίνηση αυτή, είναι εξαιρετικά αναζωογονητική για το νοσηλευτήριο, καθώς θα μπορεί να εισπράττει νοσήλια από τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά Ταμεία, με στόχο να τονώνει τα οικονομικά, τα οποία βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, με οφειλές που αγγίζουν τα 300 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Ερρίκος Ντυνάν: Στο τέλος Σεπτεμβρίου ο πλειστηριασμός του κτιρίου