ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Συνεργασία Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε. με τον παγκόσμιο ηγέτη στην διαχείριση αίματος Haemonetics Inc.

Τη συμφωνία διεύρυνσης συνεργασίας με τον οίκο Haemonetics Inc., Η.Π.Α., η οποία βρίσκεται σε ισχύ από τον Απρίλιο, ανακοίνωσε η εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ιατρικού υλικού υψηλής τεχνολογίας Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε.

Συνεργασία Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε. με τον παγκόσμιο ηγέτη στην διαχείριση αίματος Haemonetics Inc.

H συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο των μηχανημάτων αυτοματοποιημένης συλλογής & επεξεργασίας του αίματος και παραγώγων (αιμοπεταλιοαφαίρεση, πλασμαφαίρεση, κλπ.), αυτομετάγγισης σε χειρουργεία, καθώς και αιμόστασης.

Η Μ.Σ. Ιακωβίδης διαθέτει από το 1992 τα φίλτρα αίματος - παραγώγων και τα κλειστά συστήματα λευκαφαίρεσης του αίματος του οίκου Pall Medical, η συγκεκριμένη γραμμή προϊόντων του οποίου εξαγοράστηκε το 2012 από την Haemonetics. Με την νέα αυτή συμφωνία η Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής και ολοκληρωμένες λύσεις για την διαχείριση του αίματος, καλύπτοντας όλο το φάσμα των κλινικών αναγκών των νοσοκομείων, από τα τμήματα της αιμοδοσίας έως και τα χειρουργεία.

H Μ.Σ.Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε., μέλος του Ομίλου MSJ- με περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στον Κλάδο των Επιστημών Υγείας σε Ελλάδα & Κύπρο- ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982. Αντικείμενό της έχει την εισαγωγή, προώθηση, διανομή και υποστήριξη ιατρικού υλικού υψηλής τεχνολογίας στους τομείς της Αιματολογίας & Γαστρεντερολογίας και της Προηγμένης Φροντίδας Ασθενών - με εφαρμογές στην Αναισθησιολογία/ Μ.Ε.Θ., στην Κεντρική Αποστείρωση και στις Χειρουργικές Αίθουσες, όπως επίσης στην Επεμβατική Καρδιολογία & Ακτινολογία. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 58 άτομα και διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο οίκος Haemonetics Inc., Η.Π.Α., παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων στην διαχείριση του αίματος, ιδρύθηκε την δεκαετία το 1970 από τον Δρ. Jack Latham, προσφέροντας ολοκληρωμένα συστήματα συσκευών, λογισμικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών για κάθε στάδιο της αλυσίδας διαχείρισης αίματος των νοσοκομείων και των κέντρων αιμοδοσίας. Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες και απασχολεί πάνω από 1800 άτομα προσωπικό.