ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Νέα παγκόσμια συνεργασία του τμήματος Animal Health της Bayer και της Mitsui Chemicals Agro

Νέα παγκόσμια συνεργασία του τμήματος Animal Health της Bayer και της Mitsui Chemicals Agro

Η Bayer Animal Health GmbH και η Mitsui Chemicals Agro, Inc. (MCAG) υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία με σκοπό την προώθηση καινοτόμων αντιπαρασιτικών προϊόντων για τα ζώα συντροφιάς, βασιζόμενη στην καινοτομία και την τεχνολογία της MCAG.

Στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, η Bayer θα αναπτύξει και θα είναι υπεύθυνη για την εμπορική διάθεση καινοτόμες δραστικές ουσίες, οι οποίες βασίζονται στην έρευνα της MCAG. Επιπλέον όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

Η ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο και μαζί με αυτό, η απαίτηση των πελατών για αποτελεσματική και άνετη προστασία από παράσιτα. «Στην Bayer, φροντίζουμε με πάθος για την υγεία και την ευημερία των ζώων», δήλωσε ο Δρ Dirk Ehle, επικεφαλής της Bayer Animal Health. «Και έχουμε μακροχρόνια δέσμευση να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να προστατεύουν τα ζώα τους από τα παράσιτα. Σήμερα έχουμε κάνει ένα σημαντικό επόμενο βήμα για την περαιτέρω εκπλήρωση αυτής της δέσμευσης στους πελάτες μας».

Η Δρ. Sabine Bongaerts, Επικεφαλής του τμήματος Drug Discovery στην Bayer Animal Health, πρόσθεσε: «Αυτή η συμφωνία συνδυάζει την ισχυρή επιστημονική βάση της Bayer με την καινοτόμο χημεία της MCAG. Θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε περαιτέρω το ισχυρό χαρτοφυλάκιο παρασιτοκτόνων που κατέχουμε στον τομέα των ζώων συντροφιάς και να προσφέρουμε νέα συναρπαστικά προϊόντα στους πελάτες μας».

Ο κ. Satoshi Ozawa, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MCAG δήλωσε: «Στο πλαίσιο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, η MCAG παρέχει τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στους πελάτες της στον τομέα των αγροχημικών αλλά και περιβάλλοντος εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα, μέσω της στενής και επιτυχημένης συνεργασίας με την Bayer στον τομέα της υγείας των ζώων, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να παρέχουμε την καινοτομία μας, σε ένα νέο χώρο, αυτόν του τομέα των ζώων συντροφιάς».

Μέσα από τη συστηματική έρευνα και τη βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει στις Βιοεπιστήμες, τις δράσεις Ανοικτής Καινοτομίας, τις στρατηγικές συνεργασίες και εξαγορές, η Bayer αναζητά την καινοτομία στην υγεία και τη διατροφή.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.animalhealth.bayer.com

BEST OF NETWORK

Σοφία Μπεκατώρου - Η πρώτη ανάρτηση: Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη - Δέσμευση «να βγουν όλα στο φως»

Άνοιγμα καταστημάτων - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πρεμιέρα με προσοχή, SMS και «κόφτη» στις 2 ώρες

Εξοπλιστικά: Και τώρα... νέες φρεγάτες – Όλα τα υποψήφια πλοία για το Πολεμικό Ναυτικό

Κακλαμανάκης: Νέες αποκαλύψεις - «Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα - Θα το πάμε μέχρι τέλους» (vid)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Εστίαση: Πότε θα ανοίξει – Τι θα κρίνει την λειτουργία μπαρ και εστιατορίων

Survivor - Spoiler 18/1: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες - Δείτε ποιοι «Διάσημοι» πήγαν στους «Μπλε»

Αργίες 2021: Πότε πέφτει Καθαρά Δευτέρα, Πάσχα, Αγίου Πνεύματος - Δείτε όλα τα τριήμερα

Χαμός στον «αέρα»: Γάτος επιτέθηκε στη Λίτσα Πατέρα!

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο θράσος από διαρρήκτες – Μπήκαν, έφαγαν, κοιμήθηκαν, έκαναν και μπάνιο (pics)

Δημήτρης Μπέλλος: Η απάντησή του μετά τις αποκαλύψεις του Διονύση για σεξ στο MasterChef

Καιρός: Θαλάσσιος καπνός στο Ναύπλιο - Το φαινόμενο που προκαλεί εντύπωση (pics - vid)