ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ο Δημήτρης Μπρίλης νέος Γενικός Διευθυντής στην Alcon Ελλάδας

Ο κ. Δημήτρης Μπρίλης είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Alcon Ελλάδος από την 1η Σεπτεμβρίου, υπεύθυνος για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της Alcon σε Ελλάδα Ισραήλ, Κύπρο, Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο και Μάλτα.

Ο Δημήτρης Μπρίλης νέος Γενικός Διευθυντής στην Alcon Ελλάδας

Ο κ. Μπρίλης προέρχεται από τη θέση του Διευθυντή Εταιρικής Στρατηγικής της Novartis από το 2012. Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, ηγήθηκε του στρατηγικού σχεδιασμού των διαφόρων επιχειρησιακών πρωτοβουλιών της Novartis, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου για την επιτάχυνση της ανάπτυξης στη Βραζιλία, του προγράμματος συνεργειών για τη δημιουργία της Νοvartis Business Services (NBS), καθώς και τη δημιουργία μιας νέας και καινοτόμου πρωτοβουλίας για την Πρόσβαση των Ασθενών στα Φάρμακα σε χώρες χαμηλού και χαμηλού έως μεσαίου εισοδήματος.

Πριν την ένταξή του στη Novartis, ο κ. Μπρίλης κατείχε μια σειρά θέσεων ευθύνης στην Astra Zeneca Ελλάδος, στον Όμιλο Υγεία και στο Bolton Consulting Group, με έμφαση στους τομείς της στρατηγικής, marketing, επιχειρησιακής ανάπτυξης και οργανωσιακής λειτουργίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Amherst και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Columbia Business School, των ΗΠΑ.

Σχετικά με την Alcon

Η Alcon, ο παγκόσμιος ηγέτης στην φροντίδα των ματιών, παρέχει καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους ανά τον κόσμο να βλέπουν καλύτερα. Οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της Alcon - Χειρουργικός, Φαρμακευτικός και τομέας Προϊόντων Φροντίδας Οφθαλμού- προσφέρουν το πιο ευρύ φάσμα προϊόντων για τη φροντίδα των ματιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Alcon είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τμήμα του Ομίλου Novartis, με προτιμολογημένες πωλήσεις 10,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014.

Με έδρα το Fort Worth, Texas, ΗΠΑ, η Alcon απασχολεί περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, με επιχειρήσεις σε 75 χώρες και με προϊόντα που διατίθενται σε 180 αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.alcon.com.

Alcon

Διαβάστε ακόμη:

Καμπάνια ενημέρωσης από την Alcon για την ξηροφθαλμία