ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Valeant / PharmaSwiss Hellas: Πιστοποιήθηκε για την καταπολέμηση της δωροδοκίας

Πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα και τρίτη εταιρεία εν γένει στη χώρα μας, που λαμβάνει πιστοποίηση για την καταπολέμηση της δωροδοκίας, είναι η Valeant / PharmaSwiss Hellas (μέλος του Ομίλου Valeant).

Valeant / PharmaSwiss Hellas: Πιστοποιήθηκε για την καταπολέμηση της δωροδοκίας

Η πιστοποίηση απονεμήθηκε από τον Φορέα Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD), για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιθεώρησης και πιστοποίησης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 37001:2016. Το πεδίο εφαρμογής του προτύπου ISO 37001:2016 (Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας), αφορά στη διαχείριση παραγωγής φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων και στην εμπορία και διακίνηση φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών, καλλυντικών, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 37001 βοηθά τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους δωροδοκίας και να βελτιώσουν την ικανότητα τους στην ανίχνευση σχετικών ενδεχόμενων κινδύνων. Ακόμη, ενισχύει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και εξωτερικών ενδιαφερόμενων μερών, ως προς τις συνέπειες της δωροδοκίας, προωθώντας την κουλτούρα καταπολέμησής της.

Η πιστοποίηση για τη Valeant / PharmaSwiss Hellas έρχεται ως φυσική συνέχεια σε μια ήδη καθιερωμένη πολιτική που απαγορεύει τη δωροδοκία και τη διαφθορά, κατά τη διενέργεια των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, αποδεικνύει την πίστη της στη διαφάνεια, ως κομμάτι της επιχειρηματικής ηθικής και, φυσικά, τη δέσμευση της Valeant / PharmaSwiss Hellas στη διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριότητων με ακεραιότητα, σύννομα, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Η εταιρεία προσδοκά και απαιτεί την ίδια δέσμευση από όλους όσους ενεργούν για λογαριασμό της, καθώς και από αυτούς που ενεργούν ως επιχειρηματικοί συνεργάτες της. Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου προτύπου, η Valeant / PharmaSwiss Hellas αποδεικνύει, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, ότι εφαρμόζονται όλοι οι κατάλληλοι έλεγχοι και οι βέλτιστες πρακτικές κατά της δωροδοκίας.

TUV HELLAS TUV NORD II PHARMA SWISS HELLAS 2