ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: 6 χρυσά βραβεία στα Healthcare Business Awards

Τις περισσότερες διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στα Healthcare Business Awards, εξασφαλίζοντας 6 χρυσά βραβεία που αναδεικνύουν το κύρος και την επιχειρηματική αριστεία του. Τα βραβεία παρέλαβαν σε ειδική τελετή στελέχη του Ομίλου.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: 6 χρυσά βραβεία στα Healthcare Business Awards

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Επενδυτική Δραστηριότητα», «Συμβολή στην Απασχόληση», «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού», «Ποιότητα Υπηρεσιών», «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον» και «Επικοινωνία».

Τα βραβεία Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τον εκδοτικό Οίκο Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Υγείας.

Οι διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τη σταθερή και δυναμική επενδυτική δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρά το δύσκολο περιβάλλον, καθώς και τη στήριξη της οικονομίας μέσω της σημαντικής προσφοράς θέσεων εργασίας. Επιπρόσθετα, αναδεικνύουν τη συντεταγμένη προσπάθεια του Ομίλου, ώστε η Ελλάδα να γίνει προορισμός Ιατρικού Τουρισμού, παρέχοντας υπηρεσίες με βάση τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές πιστοποιήσεις. Επιβραβεύουν ακόμη την προσήλωση του Ομίλου στην υιοθεσία του πιο αυστηρού περιβαλλοντικού προτύπου. Τέλος, είναι μία αναγνώριση της επιτυχημένης στρατηγικής επικοινωνίας που συνδυάζει πληθώρα μέσων επιβεβαιώνοντας την καινοτομία και την εξωστρέφεια του.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Χρήστος Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι περισσότερες από κάθε άλλο brand στο χώρο της υγείας, αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας και ενισχύουν τη δέσμευσή μας απέναντι στους ασθενείς μας, τους εργαζόμενούς μας και τους συνεργάτες μας. Με γνώμονα την καινοτομία και την αριστεία, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα εξακολουθήσει να απαντά στην κρίση με νέες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες υποδομές, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών του, με στόχο η χώρα σύντομα να αποτελέσει διεθνή προορισμό Ιατρικού Τουρισμού».

Διαβάστε ακόμη:

Σαρωτικές αλλαγές στην ιδιωτική υγεία: «Έχει έρθει η ώρα για συγκέντρωση στον κλάδο»