ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΠΕΙΚ: Οι Ιδιωτικές Κλινικές αναζητούν ασθενείς του εξωτερικού...

Σειρά ενεργειών, με στόχο να τονώσουν τα οικονομικά και την ρευστότητά τους, η οποία βρίσκεται σε οριακό σημείο, ξεκινούν οι Ιδιωτικές Κλινικές της χώρας.

ΠΕΙΚ: Οι Ιδιωτικές Κλινικές αναζητούν ασθενείς του εξωτερικού...

Για το λόγο αυτό, σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως είναι της Ινδίας, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Λιβάνου. Τι το καλύτερο λοιπόν για τις επιχειρήσεις, να τολμήσουν το άνοιγμα του ιατρικού τουρισμού, το οποίο μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο για τις ίδιες τις εταιρείες, όσο και για την οικονομία.

Καλεί μάλιστα τα μέλη της να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop, που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού αλλά και την αιγίδα των Πρεσβειών της Ελλάδας της κάθε χώρας σε Σαουδική Αραβία (Riyadh 21/03/2018), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Dubai 21/04/2018), Λίβανο (Beirut 02/05/2018) Ινδία (Delhi 22/01/2018) και Κουβέιτ (Kuwait City 20/02/2018).

Σύμφωνα με την ΠΕΙΚ (Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών), «ο πρωταρχικός στόχος των εν λόγω εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από αυτές τις σημαντικές αγορές». Μάλιστα η επιλογή των παραπάνω αγορών, έγινε με γνώμονα αφενός τη δυναμική και το αυξανόμενο ενδιαφέρον της εκάστοτε χώρας για τον τουρισμό της Ελλάδας, αφετέρου την έντονη ζήτηση των tour operators και travel agents για διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης στη χώρα τους.

Στη διάρκεια του Greek Tourism Workshop οι εκπρόσωποι των κλινικών θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους κορυφαίους πράκτορες του εκάστοτε προορισμού.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Όμιλος Υγεία στο 1ο Greek Tourism Workshop στην Ινδία

Ιδιωτικές Κλινικές: Έντονα προβληματισμένες από την επικείμενη αλλαγή νομοθεσίαςO Γρηγόρης Σαραφιανός και πάλι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών

Πιέσεις Καρόνε στον ΕΟΠΥΥ για είσπραξη του clawback από Κλινικές & Κέντρα Αποκατάστασης

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος: Πακέτο υπηρεσιών free clinic κόντρα στην φτωχοποίηση