ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σκληρή κριτική Κοντοζαμάνη στον Πολάκη για τους διοικητές του ΕΣΥ

Σκληρή κριτική προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη αναφορικά με τους διοικητές του ΕΣΥ, ασκεί μέσα από την προσωπική του σελίδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σκληρή κριτική Κοντοζαμάνη στον Πολάκη για τους διοικητές του ΕΣΥ

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, «Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, δήλωσε ότι οι καινούργιοι Διοικητές Νοσοκομείων πρέπει να είναι "καθαροί" ώστε να μπορούν να ασκήσουν διοίκηση. Μήπως πρόκειται για άλλη μία επικοινωνιακή φούσκα; Γιατί σπιλώνει τις παλιές διοικήσεις των Νοσοκομείων;

Αν έχει στοιχεία να πάει άμεσα στον εισαγγελέα αλλιώς να σταματήσει να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα απλά για να καλύψει τα τεράστια λάθη και τις παραλείψεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο χώρο της Υγείας».

Να θυμίσουμε, ότι στις 19 Ιανουρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τις 146 προκηρυχθείσες θέσεις Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων του ΕΣΥ, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συνολικά μέχρι τρεις (3) θέσεις, σε 1 ή 2 Υγειονομικές Περιφέρειες.

Εξάλλου, αποφασισμένοι να παρακολουθήσουν από κοντά όλη την διαδικασία της επιλογής και τοποθέτησης των νέων διοικητών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ είναι οι μάνατζερς υγείας και συγκεκριμένα η Ελληνική Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας. Η Εταιρεία με ανακοίνωσή της, ανακοινώνει, πως ευελπιστεί η επιλογή αυτή να γίνει με απόλυτα αξιοκρατικά κριτήρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΕΜΥΥ: Αποφασισμένη να παρέμβει στην διαδικασία επιλογής των νέων διοικητών του ΕΣΥ

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για Διοικητές & Αν. Διοικητές Νοσοκομείων

Α. Ξανθός: Οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων θα πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις

Διοικητές ΕΣΥ: Η μεγάλη σφαγή, κόπηκαν οι 59 από τους 71 επικεφαλής των νοσοκομείων