ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την κινητικότητα στην υγεία

Τελευταία ημέρα σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τηνκατάθεση των δικαιολογητικών και των δηλώσεων προτίμησης των νοσηλευτικώνυπαλλήλων  για τη θέση που επιλέγουν ναμετακινηθούν στα νοσοκομεία.
Λήγει σήμερα η προθεσμία για την κινητικότητα στην υγεία

Τελευταία ημέρα σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τηνκατάθεση των δικαιολογητικών και των δηλώσεων προτίμησης των νοσηλευτικώνυπαλλήλων για τη θέση που επιλέγουν ναμετακινηθούν στα νοσοκομεία.

Στη συνέχεια, θα υπάρξει αξιολόγηση των αιτήσεων με βάση τημοριοδότηση και οι Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού των φορέων υγείας απότους οποίους προέρχονται οι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα πρέπειεντός προθεσμίας 10 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων −υπεύθυνων Δηλώσεων των εργαζομένων αυτών, να συντάξουν με ευθύνη τους πίνακεςσυνδρομής κριτηρίων των υπαλλήλων και να τους αποστείλουν στο ΑΣΕΠ, προκειμένουνα διατεθούν και τοποθετηθούν στους φορείς υποδοχής.

Σύντομα θα ανοίξει η Πολυκλινική

Η όλη διαδικασία θα γίνει σε πολύ σύντομο διάστημα και τοθέμα αυτό συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ευαγγελισμό μετη συμμετοχή του Διοικητή και του υποδιοικητή της 1ης ΥΠΕ ΒασίληΚοντοζαμάνη και Σωτήρη Ζώτου, προκειμένου να ανοίξει πολύ σύντομα η ΠολυκλινικήΑθηνών.

Εκτιμάται ότι θα είναι δυνατή η λειτουργία τριών τμημάτων τηςΠολυκλινικής, τρεις μέρες μετά τις αποφάσεις των Διευθύνσεων Προσωπικού. Ταμήματα που θα λειτουργήσουν θα είναι το Παθολογικό, το Καρδιολογικό και ταεξωτερικά ιατρεία.