ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΔΕ στο Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης για υπεξαίρεση κονδυλίων του ΟΑΕΔ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση υπόθεσηςυπεξαίρεσης από υπαλλήλους του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, κονδυλίων του ΟΑΕΔ,που προορίζονταν για την εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού του νοσηλευτικούιδρύματος, διέταξε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Χριστιανόπουλος
ΕΔΕ στο Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης για υπεξαίρεση κονδυλίων του ΟΑΕΔ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση υπόθεσηςυπεξαίρεσης από υπαλλήλους του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, κονδυλίων του ΟΑΕΔ,που προορίζονταν για την εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού του νοσηλευτικούιδρύματος, διέταξε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Χριστιανόπουλος.


Ο διοικητής του Ιπποκρατείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε,επισημαίνει ότι έχει ήδη διαταχθεί και ξεκινήσει η ΕΔΕ και ότι «τόσο η Διοίκησηόσο και υπηρεσίες του Νοσοκομείου θα συνδράμουν με κάθε τρόπο στην έρευνα πουδιετάχθη από τον αρμόδιο εισαγγελέα.


Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία γιατρού του Ιποκρατείου, οιελεγχόμενοι υπάλληλοι εισπράττουν το ποσό της επιχορήγησης, χωρίς όμως νακάνουν καμία εκπαίδευση. Αντί αυτού, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, εξασφαλίζουνδελτία παροχής υπηρεσιών από ιδιώτες και παρουσιάζουν ότι μετεκπαιδεύουν τουςγιατρούς στο εξωτερικό.