ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

«Όχι άλλη μείωση στα νοσοκομεία, κρέμονται σε μία κλωστή»

“Βρείτε άλλους τρόπους να μειώσετε τις δαπάνες. Όχι από τα νοσοκομεία, κρέμονται σε μία κλωστή”, φώναξε αγανακτισμένος και βαθιά επηρεασμένος από την προσωπική περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα ο βουλευτής της Ν.Δ. και
«Όχι άλλη μείωση στα νοσοκομεία, κρέμονται σε μία κλωστή»

“Βρείτε άλλους τρόπους να μειώσετε τις δαπάνες. Όχι από τανοσοκομεία, κρέμονται σε μία κλωστή”, φώναξε αγανακτισμένος και βαθιάεπηρεασμένος από την προσωπική περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα ο βουλευτήςτης Ν.Δ. και πρώην υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια τηςσυζήτησης του προυπολογισμού στη Βουλή.

Ο κ. Ν. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας ΆδωνιΓεωργιάδη, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:


« Για δεκαπέντε μέρες λόγω της περιπέτειας της υγείας μουπέρασα μέσα από δύο δημόσια νοσοκομεία. Είδα τις δαπάνες που έχετε βάλει γιατην υγεία. Τις μειώνετε φέτος κατά 250 εκατομμύρια ευρώ. Προσέξτε, κύριεΥπουργέ, τι θα σας πω. Βρείτε άλλους τρόπους, αλλά όχι από τα νοσοκομεία, γιατίτα 250 εκατομμύρια τα βγάζετε από τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων. Ηισορροπία λειτουργίας των νοσοκομείων κρέμεται σε μια κλωστή. Εγώ εκείεμπιστεύτηκα την υγεία μου. Λειτουργούν χάρη στην ποιότητα των γιατρών, τουνοσηλευτικού προσωπικού και του λοιπού προσωπικού. Με περαιτέρω μείωση θαγκρεμιστούν τα νοσοκομεία και θυμηθείτε ότι τον Ιούλιο θα αναγκαστείτε να ταενισχύσετε, διαφορετικά θα κλείσουν».