ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επιστολή παραίτησης Μαλλιώρη: Θα τα βρούμε στα δικαστήρια

Στην επιστολή παραίτησής της από τη θέση της προέδρου τουΟΚΑΝΑ, η κα. Μένη Μαλλιώρη, προειδοποιεί ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήριαγια «όσα αναληθώς ισχυρίσθηκε και διέδωσε σε βάρος μου η υφυπουργός ΥγείαςΖέττα  Μακρή».
Επιστολή παραίτησης  Μαλλιώρη: Θα τα βρούμε στα δικαστήρια

Στην επιστολή παραίτησής της από τη θέση της προέδρου τουΟΚΑΝΑ, η κα. Μένη Μαλλιώρη, προειδοποιεί ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήριαγια «όσα αναληθώς ισχυρίσθηκε και διέδωσε σε βάρος μου η υφυπουργός ΥγείαςΖέττα Μακρή».

Ολόκληρη η επιστολή της κας Μένης Μαλλιώρη προς τον υπουργόΥγείας Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία κοινοποιείται στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαράκαι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει ως εξής:

Κυριε υπουργέ,

Με δεδομένα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τηςαπρόκλητης και αθέμιτης σε βάρος μου συμπεριφοράς της υφυπουργού κ. Μακρή,σχετικά με τον Οργανισμό που μου έχει ανατεθεί η Διοίκηση, θεωρώ ότι ηπεραιτέρω παραμονή μου στον ΟΚΑΝΑ δεν έχει πλέον νόημα. Στοιχειώδης προσωπικήευθιξία μου επιβάλλει να σας υποβάλλω εκνέου την παραίτησή μου, παρά το γεγονός ότι δεν είχατε αποδεχθεί την από4.11.2013 ομοία.

Εκείνο που προέχει είναι το συμφέρον του ΟΚΑΝΑ και τωνχιλιάδων θεραπευομένων απ’ αυτόν και όχιοι προσωπικές αντιθέσεις της κ. Υφυπουργού μ’ εμένα. Ομοίως δεν επιθυμώ ναδημιουργήσω πολιτική κρίση στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και να διαταράξω τιςσχέσεις σας με την υφυπουργό.

Αυτονόητο είναι ότι τα όσα αναληθώς ισχυρίσθηκε και διέδωσεσε βάρος μου η κα. Μακρή, θα επιλυθούν από τα Ποινικά και Αστικά δικαστήρια τηςχώρας.

Κύριε υπουργέ,

Αποχωρώ από τον ΟΚΑΝΑ, του οποίου τους σκοπούς υπηρέτησα από1997 – 1999 και από τον Μάρτιο του 2010 έως σήμερα με το κεφάλι ψηλά καιεπιστρέφω στα καθηγητικά μου καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, χωρίς να παύσωποτέ να ενδιαφέρομαι για την επίλυση του προβλήματος των ναρκωτικών πουαντιμετωπίζει και η χώρα μας.

Ευχαριστώ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μεπεριβάλλατε.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ

Μένη Μαλλιώρη

Αναπλ. Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών


Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε η Μαλλιώρη, μετά από εντολή Βενιζέλου

Ρακιντζής: 4 έρευνες για μισθούς και πιστώσεις του ΟΚΑΝΑ


Εισαγγελέας, ΣΔΟΕ και ελεγκτές Υγείας στον ΟΚΑΝΑ