ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αστυνομικοί απέτρεψαν “εισβολή” στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί της Τετάρτης  στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στην Κρήτη. Αστυνομικοί έκλεισαν όλες τις πύλες του Νοσοκομείου
Αστυνομικοί απέτρεψαν “εισβολή” στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στην Κρήτη. Αστυνομικοί έκλεισαν όλες τις πύλες του Νοσοκομείου για να αποτρέψουν την πρόσβαση στο γραφείο του διοικητή σε διαμαρτυρόμενους πολίτες από την Ιεράπετρα, που σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Ιεράπετρα και ήρθαν στον Αγ. Νικόλαο για να εκφράσουν στο διοικητή των Νοσοκομείων Λασιθίου τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι έχουν αθετηθεί όλες οι υποσχέσεις και η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας εξακολουθεί να είναι κλειστή 25 ημέρες το μήνα.


Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου εξέφρασαν προς τους επικεφαλής της αστυνομίας και προς το διοικητή του ΓΝΑΝ την έντονη διαμαρτυρία τους για τις ενέργειες της Αστυνομίας.


Τελικά, μετά από διαμαρτυρίες και διαβουλεύσεις εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων από την Ιεράπετρα συναντήθηκαν με το διοικητή του Νοσοκομείου.