ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Η κυρία Μακρή επισκέφθηκε την Μυρτώ και την Ασπασία στην Λάρισα

Τις δύο 17χρονες  Μυρτώ και Ασπασία οι οποίες νοσηλεύονται στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή, η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή.
Η κυρία Μακρή επισκέφθηκε την Μυρτώ και την Ασπασία στην Λάρισα

Τις δύο 17χρονες Μυρτώ και Ασπασία οι οποίες νοσηλεύονται στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή, η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή.

Η Μυρτώ είναι η κοπέλα που κακοποιήθηκε στην Πάρο από Πακιστανό, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με την περιπέτεια της, ενώ η Ασπασία είναι η κοπέλα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Άργος. Και τα δύο κορίτσια ταλαιπωρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη η προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας τους.

Η κυρία Μακρή θέλησε να πληροφορηθεί από την διοίκηση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό την πορεία της υγείας των δύο 17χρονων κοριτσιών και τις πιθανότητες επιστροφής τους στη φυσιολογική τους ζωή. Εκτός από την επίσκεψή της στην Μυρτώ και στην Ασπασία, η κα Μακρή είχε, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσει με την σύζυγο του αστυνομικού, που τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος στον Βόλο και νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η υφυπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης της, αφού εξήρε το έργο των ιατρών, δήλωσε ότι τέτοιου είδους περιπτώσεις δεν πρέπει να απασχολούν την κοινή γνώμη και τους αρμόδιους φορείς, μόνο όταν είναι στην επικαιρότητα.