ΥΓΕΙΑ Α-Ω

Γιόγκα για αποκατάσταση: 6 λόγοι για να τη δοκιμάσετε (εικόνες)

Γιόγκα για αποκατάσταση: 6 λόγοι για να τη δοκιμάσετε (εικόνες)

Η γιόγκα για αποκατάσταση χρησιμοποιεί διάφορες ασκήσεις που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε στην ίδια στάση για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς δυσφορία, άγχος, κινδύνους τραυματισμών και πόνο.

Καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση βοηθημάτων όπως τουβλάκια, ιμάντες και bolsters για περισσότερη άνεση και χαλάρωση. Σε σύγκριση με πιο δυναμικές πρακτικές, η γιόγκα αποκατάστασης απαιτεί περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση.

Για αυτό άλλωστε και θεωρείται ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους διαχείρισης και αποβολής του άγχους της καθημερινότητας.

Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει μαθήματα γιόγκα για αποκατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, καθώς και ανθρώπων που έχουν υποστεί κάποιον τραυματισμό, εφόσον η πρακτική προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα όριά τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery 6 σημαντικούς λόγους για να ξεκινήσετε γιόγκα.

Πηγή: mindandbodygreen.com

 

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

Photo 1/6
Αναπτύσσει την υπομονή και την ικανότητα συγκέντρωσης. Παράλληλα, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αυτογνωσία σας και να διαλογιστείτε.
Photo 2/6
Χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό, συμβάλλοντας γρήγορα στην ανακούφιση από το άγχος.
Photo 3/6
Βελτιώνει την ευελιξία χωρίς κίνδυνο τραυματισμού ή πόνου, αν γίνει με προσοχή, φροντίδα και σεβασμό προς το σώμα.
Photo 4/6
Βελτιώνει την αναπνευστική ικανότητα και την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως η πλάτη.
Photo 5/6
Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η γιόγκα αποκατάστασης, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες, όπως ο διαβήτης ή οι καρδιαγγειακές παθήσεις.
Photo 6/6
Η γιόγκα για αποκατάσταση είναι μία εξαιρετική πρακτική όταν είστε σωματικά, συναισθηματικά ή ψυχικά κουρασμένοι, καθώς μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο για την ψυχολογία σας, όσο και για το σώμα σας.

BEST OF NETWORK

PlusQueen