ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Φάρμακα και εξοπλισμός αξίας 850.000 ευρώ από τους ΑΧΕΠΑΝΣ στο ΑΧΕΠΑ

Ιατροφαρμακευτικό υλικό και εξοπλισμό αξίας 850.000 ευρώ προσέφεραν για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα οι ΑΧΕΠΑΝΣ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που έχτισε η οργάνωση στη Θεσσαλονίκη.

Φάρμακα και εξοπλισμός αξίας 850.000 ευρώ από τους ΑΧΕΠΑΝΣ στο ΑΧΕΠΑ

Οι AΧΕΠΑΝΣ, έφεραν στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την IOCC ένα κοντέινερ, το οποίο παραδόθηκε στο «ΑΧΕΠΑ».

«Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μπορούν να χαρακτηριστούν ήρωες για τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται. Εμείς σε συνεργασία με άλλους φιλανθρωπικούς φορείς κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους», επισημαίνει ο πρώην κυβερνήτης και πρόεδρος του συμβουλίου κυβερνητών AHEPA HJ-3, dr. Alfred Barich, εκπρόσωπος της οργάνωσης στο δ.σ. του νοσοκομείου.

«Έγινε μία προσπάθεια στις ΗΠΑ και την Αυστραλία για τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και εστάλη στη χώρα μας», εξηγεί στην Εφημερίδα Μακεδονία, ο κ. Barich και προσθέτει: «Έχουμε μία κινητοποίηση με την IOCC για την υποστήριξη των Ελλήνων που περνάνε αυτές τις δύσκολες ώρες της οικονομικής ύφεσης. Επόμενη δράση μας θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση κάποιων τμημάτων του νοσοκομείου 'ΑΧΕΠΑ', όπως είναι το παιδογκολογικό και κάποια άλλα που έχουν ανάγκες, πέρα από το ιατροφαρμακευτικό υλικό που χρειάστηκαν».