ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Νέες κινητοποιήσεις στον Ευαγγελισμό για την Αξιολόγηση

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό, καθώς την Πέμπτη 10 Ιουλίου, ο Διοικητής της νοσοκομείου θα δώσει τα φύλλα ποιότητας σε όλους τους εργαζόμενους, ενώ ο ίδια έχει δώσει τα ποσοστά αξιολόγησης σε ανεπαρκείς – μέτριους – άριστους.

Νέες κινητοποιήσεις στον Ευαγγελισμό για την Αξιολόγηση

Οι εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον ν.4250/14 που αξιολογεί δομές και προσωπικό.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο πλειοψηφών νεοεκλεγείς Ηλίας Σιώρας και εξέφρασε την ομόφωνη καταδίκη των μελών του νέου ΔΣ του ΣΕΝΕ, για την απόσυρση του νόμου-λαιμητόμου,τη συμπαράσταση και των προϊσταμένων-διευθυντών του νοσοκομείου στον κοινό αγώνα καθώς και την παράδοση όλων των φύλων ποιότητας -ασυμπλήρωτα- στο σωματείο.

Παραβρέθηκε και εξέφρασε την ενεργό συμπαράσταση του και ο -γιατρός- βουλευτής Ρέθυμνου του ΣΥΡΙΖΑ και εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΟΤΑ ο Βασίλης Γκιτάκος

Ακολούθησε μαζική παράσταση στον Διοικητή του νοσοκομείου, στον οποίο επισήμαναν να μη προβεί σε καμία πιθανή ενέργεια (δίωξη-ΕΔΕ) ούτε σε διευθυντές ούτε και σε προϊστάμενους που θα αρνηθούν την αξιολόγηση, γιατί η ανυπακοή είναι συλλογική και καλύπτει όλους μα όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.