ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Όταν βραβεύει το ΕΣΥ την προσφορά των γιατρών του...

Για την 24ετή προσφορά της στη λειτουργία του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», βραβεύτηκε η Επίτιμη Διευθύντρια Υφηγήτρια και Αμ. Επικ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Ήρα Τσιμάρα Παπασταματίου στο Ιστορικό Μουσείο «Σοφία Σλήμαν». Την βράβευση πραγματοποίησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δρ Μιλτιάδης Παπασταματίου.

Όταν βραβεύει το ΕΣΥ την προσφορά των γιατρών του...

Ο κ. Παπασταματίου απονέμοντας Τιμητική Πλακέτα επισήμανε μεταξύ άλλων :

«...Σημασία έχει πιστεύω ότι από οποιαδήποτε θέση περάσει κανείς να μπορεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Να βάλει ένα λιθαράκι γνώσης, πίστης, ελπίδας για κάτι καλύτερο στο επέκεινα του χώρου που υπηρέτησε, που δημιούργησε, στο χώρο όπου έζησε κάνοντας τον εαυτό του καλύτερο χωρίς άμετρες φιλοδοξίες και δημιουργία δυσχερειών στους συναδέλφους του. Η Ήρα Παπασταματίου γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους έχει διακριθεί στην Ιατρική Κοινότητα...»

Η Διευθύντρια του Παθολογοανατομικού Τμήματος του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» κυρία Ροδούλα Τριγγύδου τόνισε: « Είναι όμορφο να διατηρείς και να κερδίζεις με τη συνεχή προσπάθεια τα όνειρα και τους στόχους σου. Η κα Ήρα Παπασταματίου, αποχώρησε αφήνοντας τη νέα γενιά Παθολογοανατόμων να συνεχίσει το έργο της στο δρόμο που αυτή πρωτοπορεύτηκε...»

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα η κυρία Ήρα Παπασταματίου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους διοργανωτές και την Διοίκηση του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» για την μεγάλη τιμή που της έγινε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, ο κ. Α.Αυγερινός, ο κ. Α. Κωνσταντόπουλος, ο κ. Π. Σερμπενιάδης, ο εκπρόσωπος των Ιατρών του Νοσοκομείου, κος Ηλίας Καϊνης, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα Μ. Γκάγκα, ο Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Μουσείου «Σοφία Σλήμαν» κ. Μ.Τουμπής καθώς και πλήθος εργαζομένων του Νοσοκομείου. Από τον Πανεπιστημιακό χώρο οι Ομότιμοι Καθηγητές Ιστολογίας κος Κίτας, Παθολογοανατομίας κ. Δελίδης και η κα Αγνάντη Νίκη, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Ν. Κουλούρης, Δ/ντης της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, ο Αν/της Καθηγητής κ. Μ. Βεσλεμές, ο Αμ. Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής κ. Λ. Παπασταματίου, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Παθολογοανατομικής Εταιρείας κα Πατσέα, καθώς και σημαντικός αριθμός Παθολογοανατόμων από άλλα Δημόσια Νοσοκομείων μαθητών ή και συνεργατών της κας Ήρας Παπασταματίου.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λ. Γρηγοράκος εξεδίωξε τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ. Η σκληρή ανακοίνωση του Θ. Βεντούρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ