ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στήριξη Λοβέρδου σε Μαλλιώρη για τον σχεδιασμό του ΟΚΑΝΑ

Στήριξη στην πρώην πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κυρία Μένη Μαλλιώρη- η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη μετην Δικαιοσύνη- έδωσε την Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για το Κοινωνικό Σχολείο και με αφορμή την παρουσία εκπροσώπου του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), εκφράζοντας την σιγουριά του, ότι σύντομα θα γίνει απόλυτα σαφής η νομιμότητα των διαδικασιών που ακολούθησε η τότε πρόεδρος Μένη Μαλλιώρη και η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.

Στήριξη Λοβέρδου σε Μαλλιώρη για τον σχεδιασμό του ΟΚΑΝΑ

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι 33 θεραπευτικές μονάδες του ΟΚΑΝΑ, που στηρίχθηκαν οικονομικά και από το ΚΕΕΛΠΝΟ και μέσω των οποίων θεραπεύονται σήμερα 4.500 επιπλέον ασθενείς, έγιναν επί υπουργίας μου στο υπουργείο Υγείας. Γνωρίζω καλά το δύσκολο έργο που ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γίνει απόλυτα σαφής η νομιμότητα των διαδικασιών που ακολούθησε η τότε πρόεδρος Μένη Μαλλιώρη και η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ».

Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν μερικές ημέρες, ο επίκουρος εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριάνος, άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μελπωμένης Μαλλιώρη και του γενικού διευθυντή Δημητρίου Πλατανιά. Η δίωξη, αφορά απιστία στον Οργανισμό, στρεφόμενη κατά του δημοσίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΟΚΑΝΑ: Διώκεται ποινικά η πρώην πρόεδρος κυρία Μαλλιώρη