ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Έξαλλη η ΟΕΝΓΕ, καλεί τον υπουργό Υγείας να επαναφέρει στην τάξη τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Την έντονη αντίδρασή του για τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ εκφράζει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, καλώντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επαναφέρει στην τάξη τον κ. Παπαρούπα και να του αναθέσει στοιχειώδη έστω απασχόληση, ώστε να πάψει να παρενοχλεί όσους εργάζονται.

Έξαλλη η ΟΕΝΓΕ, καλεί τον υπουργό Υγείας να επαναφέρει στην τάξη τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Ο κ. Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ κ. Παπαρούπας, όπως αναφέρει ο κ. Βαρνάβας σε δήλωσή του, «σε όλη τη διάρκεια της θητείας του επέδειξε κραυγαλέα ανικανότητα να επιλύσει έστω και στοιχειώδη προβλήματα των Νοσοκομείων του Πειραιά και των νησιών του Αιγαίου. Χτες όμως ο κ. Παπαρούπας αιφνιδίως αποφάσισε να επιδείξει πυγμή και διέταξε να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος του νευροχειρουργού κ. Παπανικολάου, επειδή εκείνος κατήγγειλε τις άθλιες συνθήκες που επικράτησαν στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας στις 30 Ιανουαρίου (κλικ εδώ).

Αγνοεί ο κ. Παπαρούπας ότι ο κ. Παπανικολάου είναι αιρετός εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου Νίκαιας και εκλεγμένος στο ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και του ΠΙΣ;

Προφανώς όχι.

Υποθέτουμε λοιπόν πως ο κ. Παπαρούπας πιστεύει ότι με την ΕΔΕ που διέταξε θα εκφοβίσει τους εκπροσώπους των γιατρών, ώστε να πάψουν να καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες που εκείνος υπέθαλψε τόσο καιρό.

Πλανάται οικτρά ο κ. Παπαρούπας!

Τον καλούμε να αποσύρει άμεσα το δήθεν εμπιστευτικό έγγραφο για διενέργεια ΕΔΕ και ν΄ αφήσει τους γιατρούς να ασκούν απρόσκοπτα το έργο τους, εφόσον δεν έχει κάτι θετικό να τους προσφέρει.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επαναφέρει στην τάξη τον κ. Παπαρούπα και να του αναθέσει στοιχειώδη έστω απασχόληση, ώστε να πάψει να παρενοχλεί όσους εργάζονται».

Διαβάστε ακόμη:

Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλει τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ