ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Χωρίς Παιδιατρική Κλινική κινδυνεύουν να μείνουν οι πολίτες της Πιερίας

Με αναστολή λειτουργίας κινδυνεύει η Παιδιατρική Κλινική του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης, όπως καταγγέλουν οι νοσηλευτές Ν. Πιερίας.

Χωρίς Παιδιατρική Κλινική κινδυνεύουν να μείνουν οι πολίτες της Πιερίας

Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ν. Πιερίας παρακολουθεί τις προσπάθειες της Διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης να στελεχώσει την παιδιατρική κλινική με ειδικούς παιδιάτρους ,προσπάθειες όμως που δεν έχουν τελεσφορήσει κι αυτό μας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα, ούτε από την Διοίκηση του νοσοκομείου ,ούτε από την 3ηΥΠΕ. Υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος η κλινική να οδηγηθεί ΑΜΕΣΑ σε αναστολή λειτουργίας της, καθώς από αύριο δεν θα υπάρχει εφημεριακή κάλυψη των επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών και της κλινικής.

Οι επιπτώσεις αναστολής της λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής θα είναι δραματικές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας των πολιτών του νομού Πιερίας. Αρνητικές θα είναι και οι επιπτώσεις στη λειτουργία της Μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους Παιδιάτρους.

Οι νοσηλευτές καλούν την Διοίκηση του Γ. Ν. Κατερίνης, την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ , την Πολιτική ηγεσία να δώσει λύση ΤΩΡΑ. Οι πολίτες της Πιερίας δεν μπορούν να μείνουν ΧΩΡΙΣ Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική.

Διαβάστε ακόμη:

452 αγροτικοί γιατροί σε ένα μήνα στο ΕΣΥ και σε Κέντρα Υγείας της χώρας