ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ρέει χρήμα στο ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ και ΕΟΜ με απόφαση Δημόπουλου

Υπουργικές Αποφάσεις μέσω των οποίων δόθηκαν επιχορηγήσεις στο ΚΕΘΕΑ, στον ΟΚΑΝΑ και στον ΕΟΜ, υπέγραψε ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και δράσεων που έχει ξεκινήσει.

Ρέει χρήμα στο ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ και ΕΟΜ με απόφαση Δημόπουλου

Συγκεκριμένα δόθηκε επιχορήγηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων [ΚΕΘΕΑ] 800.000 ευρώ με σκοπό την κάλυψη μέρους των δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού και λειτουργικών αναγκών για το Γ΄ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015.

Επιπροσθέτως δόθηκε επιχορήγηση στον ΟΚΑΝΑ, [Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών] του 1.743.167 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των δαπανών μισθοδοσίας και λειτουργικών αναγκών για το Γ΄ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015,όπως και το ποσό των 145.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών για τη συνέχιση της λειτουργίας του Προγράμματος Παραγωγής Αυτοβοήθειας του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης εγκρίθηκε επιχορήγηση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με το ποσό των 49.657 το οποίο θα διατεθεί προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού του και εργοδοτικές εισφορές.

Διαβάστε ακόμη:

ΟΚΑΝΑ: Η υποχρηματοδότηση πλήττει τους θεραπευόμενουςΟΚΑΝΑ: Η υποχρηματοδότηση πλήττει τους θεραπευόμενους