ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στην Κάλυμνο και στην Κω μεταβαίνει ο Π.Ι.Σ. για τα προβλήματα δημόσιας υγείας και περίθαλψης

Το Νοσοκομείο της Καλύμνου θα επισκεφθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, συνοδευόμενος από τον β' Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο νησιωτικής πολιτικής του Π.Ι.Σ. κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου κ. Γεράσιμος Αποστολάτος.

Στην Κάλυμνο και στην Κω μεταβαίνει ο Π.Ι.Σ. για τα προβλήματα δημόσιας υγείας και περίθαλψης

Ο Πρόεδρος και ο β΄ Αντιπρόεδρος του Π.Ι.Σ. θα συζητήσουν με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου, καθώς και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, τα προβλήματα περίθαλψης και δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού.

Επίσης, θα συζητήσουν το προσφυγικό ζήτημα το οποίο είναι έντονο στην περιοχή.

Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος και ο β' Αντιπρόεδρος του Π.Ι.Σ. θα μεταβούν στην Κω προκειμένου να λάβουν μέρος στη Συνδιάσκεψη του Δ.Σ. του Π.Ι.Σ. με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας.

Ακολούθως θα λάβουν μέρος στην Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο της Κω, που συνδιοργανώνουν ο Π.Ι.Σ. και το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΠΙΣ στην Κω, στην τελετή για τους αριστούχους γιατρούς & την απαγγελία του όρκου του Ιπποκράτη