ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη και Φυσικοθεραπευτών

Για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των φυσικοθεραπευτών τα τελευταία χρόνια ενημερώθηκε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε, σήμερα, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη και Φυσικοθεραπευτών

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τους: Λυμπερίδη Πέτρο, Πρόεδρο, Ρουμελιώτη Σταύρο, Α΄ Αντιπρόεδρο, Τριγώνη Βαγγέλη, Γενικό Γραμματέα και Παπαχρήστου Ευαγγελία, εκπρόσωπο του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών Άρτας-Ιωαννίνων.

Η Όλγα Γεροβασίλη, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συνέχιση των επαφών.

Εν τω μεταξύ, οριστικά λουκέτο ετοιμάζονται να βάλουν τα συμβεβλημένα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας του ΕΟΠΥΥ, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, εάν το Υπουργείο Υγείας δεν σκύψει στο πρόβλημα, αν δεν ακούσει επιτέλους τις προτάσεις του Π.Σ.Φ., με μαθηματική ακρίβεια το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας θα εξαφανιστεί και οι 3.000 Φυσικοθεραπευτές θα εξαναγκαστούν στην μετανάστευση, ακολουθώντας τους 200-250 φυσικοθεραπευτές που εγκαταλείπουν κάθε χρόνο την χώρα αναζητώντας την τύχη τους στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη:

Λίγο πριν το οριστικό λουκέτο και την μετανάστευση τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας του ΕΟΠΥΥ