ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Θετική ανταπόκριση γιατρών, οδοντιάτρων & Διαγνωστικών, στην Κάρτα Αλληλεγγύης

Θετική ανταπόκριση γιατρών, οδοντιάτρων & Διαγνωστικών, στην Κάρτα Αλληλεγγύης

Θετική ήταν η ανταπόκριση Ιατρών και Οδοντιάτρων του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά στην Κάρτα Αλληλεγγύης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Ειδικότερα, 125 Ιατροί, 14 Διαγνωστικά Κέντρα και 39 Οδοντίατροι μετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα στήριξης των δημοτών της περιφέρειας Πειραιά μέσω της Κάρτας, που ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί με επιτυχία.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα συμπληρώνεται και θα ανανεώνεται κάθε 1η και 15η του μήνα, ενώ για την ενημέρωση συναδέλφων και κοινού, τα ονόματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΣΠ (www.ispeiraias.gr). Επίσης θα υπάρχουν έντυποι κατάλογοι στα γραφεία μας (Αγ. Κων/νου 5 – 7ος όροφος στον Πειραιά – δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο).

Σε επόμενη φάση, οι κατάλογοι θα κοινοποιούνται στους Δήμους της περιοχής ευθύνης του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, καθώς και σε όσους ιστότοπους επιθυμούν να τους αναρτήσουν.

Σε μία τόσο κρίσιμη και δύσκολη εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει λάβει ανθρωπιστικές διαστάσεις, η ιατρική κοινότητα, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι στέκεται αρωγός στον πολίτη, στον ασθενή και στις ευπαθείς ομάδες.

 

Links

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen