ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Τέλος η Αιμοδοσία στο παν. νοσ. Λάρισας: Για μαύρη σελίδα στην Υγεία μιλάει ο Κέλλας

Για Μαύρη σελίδα στην ιστορία της Δημόσιας Υγείας, καθώς ανεστάλη η λειτουργία Αιμοδοσίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, κάνει λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

 

Τέλος η Αιμοδοσία στο παν. νοσ. Λάρισας: Για μαύρη σελίδα στην Υγεία μιλάει ο Κέλλας

Ο κ. Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας, αναβάλλει όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία του, γιατί τα χρήματα του προϋπολογισμού του Τμήματος Αιμοδοσίας, μεταφέρθηκαν σε άλλους κωδικούς. Αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη αντιδραστηρίων και υλικών.

Το γεγονός αυτό έρχεται 15 ημέρες μετά την ανακοίνωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, που ενημέρωνε τους πολίτες ότι είναι αδύνατη η λειτουργία του χειρουργείου και τους καλούσε να απευθύνονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Το συμπέρασμα είναι δραματικό. Τα χειρουργεία στα Νοσοκομεία μας κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Πρόκειται για μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Δημόσιας Υγείας της χώρας και φέρει τις υπογραφές Τσίπρα, Ξανθού, Πολάκη. Η παραμονή στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πλέον, γίνεται επικίνδυνη για την χώρα και τους πολίτες. Ο κατήφορος της Κυβέρνησης δεν έχει τέλος...».