ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΥΕΘΑ διαθέτει τέσσερις αξιωματικούς ιατρούς σε δομές του υπουργείου Υγείας

Τέσσερις αξιωματικοί ιατροί θα διατεθούν σε δομές του υπουργείου Υγείας, έπειτα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Nοσοκομείων και των Kέντρων Yγείας του ΕΣΥ με τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ΥΕΘΑ διαθέτει τέσσερις αξιωματικούς ιατρούς σε δομές του υπουργείου Υγείας

Η διάθεση γίνεται βάσει της ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Υγείας Υ4α/18421/14 Φεβ 2011 (ΦΕΚ 257/17 Φεβ 2011, τ. Β) και μετά από σχετικά αιτήματα του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η διάθεση ενός αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας καρδιολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενός (1) αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, ενός αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας ΩΡΛ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω και ενός αξιωματικού (ΥΙ) ειδικότητας ορθοπεδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφορά τους, συνδράμουν το Υπουργείο Υγείας με την περιοδική διάθεση συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας στρατιωτικού προσωπικού, μονίμου και μη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ